05-12-2013 - Snowboarden, Nieuws

O’Neill Launch Party: Fall / Winter 14-15

Afgelopen donderdag vond in Loods6 in Amterdam O’Neill Cultural Happening plaats. Een avond vol mode, muziek en kunst, georganiseerd voor een selecte groep O’Neill teamriders, ambassadors, personeel en pers. O’Neill nam bezoekers mee op ontdekkingstocht langs de kunst en lifestyle uitingen die O’Neill’s FW 14-15 collectie omringen. De meer dan 650 VIP-gasten maakten deze culturele launch party tot een groot succes!

In een customized O’Neill photobooth konden gasten zich uitleven met accessoires van O’Neill Eyewear en Philips/O’Neill Headphones. Een design inspiration expo liet het ontwerpproces van het O’Neill Design Team voor FW 14-15 zien. De creatievelingen van KAPOW Collective veranderden een Volvo auto in een kunstwerk – een project dat later voor het goede doel zal worden geveild. Ook kunst van Sophie Vanhomwegen, Splendid zanger Patrick Schmitz en Angelo de Meulenaere (Flow and Soul) was te bewonderen. De Haagse surfband Splendid en DJ’s Jona en Mistah Matt verzorgden de muziek.

O’Neill heeft trouwens ook een videoverslag van de Cultural Happening online gezet, bekijk deze even hieronder als je benieuwd bent naar het evenement.

[youtube id=”bKO4d_qygus”]

 van