06-05-2014 - Surfen, Nieuws

O’Neill presenteert: Wind, Wave & Board-weekend

Op 17 en 18 mei 2014 is het zover, dan vindt de allereerste editie van het “Wind, Wave & Board-weekend” plaats in de O’Neill Beachclub in Blankenberge. Dit unieke evenement zal volledig draaien rond zee- en boardsporten, en zal bestaan uit 4 verschillende onderdelen.

Het eerste luik bestaat uit de Watersportdag Vlaanderen, een superinitiatief waarmee de organisatie een stapje verder gaat. Wil je graag leren surfen of SUP-en, en daarna de beste golven van de Belgische kust afglijden op een surfplank? Dan is dit gedeelte van het evenement zeker iets voor jou! O’Neill zorgt voor begeleiding van ervaren coaches, en uiteraard bieden zij deze ervaring volledig gratis aan!

Heb je al wat meer ervaring met zeesport, en zijn initiaties en lessen niets voor jou? Ook dat is geen excuus om niet af te komen naar onze O’Neill Beachclub, want ze hebben natuurlijk ook aan jou gedacht! De organisatie geeft ervaren golf-, kite-, windsurf- en SUP-ers namelijk de kans om gebruik te maken van het beste en nieuwste watersportmateriaal. Dit tweede luik van het evenement, Test en Demo, is dus echt iets voor de materiaalfreaks onder ons!

Ben je al een tijdje bezig met SUP-en en wil je graag je skills testen en strijden tegen andere SUP-ers? Dan is het derde luik van het WWB-weekend, de SUP-wedstrijd, zeker interessant voor jou! De wedstrijd zal bestaan uit een RACE- en een WAVE-gedeelte, en geeft je de mogelijkheid om je kunsten te tonen in één van deze disciplines! Uiteraard zijn beginnende SUP-ers ook welkom, men biedt namelijk de mogelijkheid om een SUP-board te huren en hiermee deel te nemen aan deze spannende wedstrijd. Er zijn verschillende prijzen voorzien, waaronder cash money! De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is de boodschap!

Geen zin om in het water te gaan, maar wil je dit coole evenement voor geen geld missen? Geen zorgen, er wordt ook gezorgd voor vette activiteiten op het land. Er zal gedurende het hele weekend een skatepark (ism The Breeze) van 200m² opgesteld staan op de dijk ter hoogte van de O’Neill Beachclub. Wil je je nieuwste skatetricks tonen aan je vrienden? Of wil je gewoon wat chillen met andere skaters? Dan is het vierde luik van het WWB-weekend echt wel iets voor jou!

Ook iedereen die gewoon een kijkje wilt komen nemen, is zeker welkom. Op het gemak iets drinken of eten op ons terras, of gewoon wat chillen op het strand is ook zeker mogelijk. Kortom, voor een weekend vol vette activiteiten en een zalige sfeer moet je op 17 en 18 mei in de O’Neill Beachclub in Blankenberge zijn!

 van