20-04-2011 - Surfen, Nieuws

O’Neill scout modellen in Kalverstraat Amsterdam

Wil jij live gescout worden in de Kalverstraat en kans maken op een plek in de O’Neill Spring Summer 2012 campagne en ook nog een modellencontract bij Next Model Management winnen? Ga dan op zaterdag 23 april tussen 12.00 en 15.00 naar de O’Neill store in de Kalverstraat te Amsterdam waar de live model recruitment plaats vindt.

Misschien word jij als toekomstig model op straat door O’Neill gescout. In de etalage van de winkel, die voor de gelegenheid is omgetoverd tot een professionele fotostudio, word je door een fotograaf op de foto gezet. Met deze foto’s kun je je ter plekke inschrijven voor de O’Neill Superkini One Way Runway competitie, dit verloopt via facebook of Elle.nl. En niemand verlaat de winkel natuurlijk zonder goodiebag!

Let op! Dit is geen gewone modellencompetitie, O’Neill doet het deze keer anders. Goed om te weten is dat je niet over de perfecte maten hoeft te beschikken of op naaldhakken van 10 cm hoog moet kunnen lopen. Een flinke dosis lef helpt je daarentegen wél een stuk verder! Je zult als finalist aan het einde van de catwalk namelijk een flinke sprong moeten maken. Om het nog spannender te maken, eindigt de catwalk bij een klif en zal jouw sprong eindigen in het frisse zeewater. Dit gehuld in de nieuwe O’Neill Superkini.

Kun je er zaterdag niet bij zijn? Tot en met 15 mei kun je je foto’s nog uploaden op www.facebook.com/oneillgirls of Elle.nl. Daar kun je jouw vrienden laten stemmen. Hiermee maak je niet alleen kans op een trip naar de One Way Runway in Ibiza, maar ook op een wereldwijd modellencontract bij Next Model Management.

Let op! Je kunt alleen meedoen als je ouder bent dan 18 jaar, in het bezit bent van een geldig paspoort en als je vrij bent om dit jaar naar Ibiza te reizen van 7 juni tot en met 10 juni.

 van