06-04-2011 - Surfen, Nieuws

O’Neill Superkini Contest

Dit voorjaar startte O’Neill een internationale zoektocht naar de ultieme Beachgirl voor de O’Neill Superkini campagne. Exclusief voor Nederland, heeft O’Neill modemagazine ELLE ingeschakeld om de Beachgirl te helpen zoeken én wordt er eind mei een spectaculair Stand Up Paddle Board event georganiseerd.

Word jij het nieuwe gezicht van O’Neill?
De Superkini is de nieuwste innovatie van O’Neill. Zeg maar dag tegen cheeky cheeks en nipple gates: de O’Neill Superkini is namelijk de eerste bikini die altijd stevig op zijn plaats blijft zitten, hoe je je ook in de branding en golven stort. O’Neill is dit voorjaar een zoektocht gestart naar de ultieme beachgirl die de O’Neill Superkini kan vertegenwoordigen. ELLE werd als exclusieve partner ingeschakeld om te helpen bij de zoektocht naar de Nederlandse finalist, die in Ibiza op de One Way Runway kan laten zien waarom juist zij de Superkini moet vertegenwoordigen. Alle inschrijvingen gaan via www.elle.nl.

Stand Up Paddle Boarden in de grachten van Amsterdam
De Beachgirl die O’Neill en ELLE zoeken, is gezegend met een leuke uitstraling, een sportief lijf en met een behoorlijke dosis lef! Om dat te bewijzen en ook om te laten zien dat je niet bang bent voor water, gaan de 30 finalisten eind mei een Stand Up Paddle tour maken door de grachten van Amsterdam. Stand Up Paddle Boarden kortweg ‘suppen’ is de allernieuwste work-out rage en de snelst groeiende watersport van dit moment, waarbij je je staand op een groot stabiel surfboard voortbeweegt met een grote peddel. Alle kandidaten ontvangen een O’Neill Superkini, een O’Neill goodiebag en een jaarabonnement op ELLE Magazine. O’Neill zorgt voor alle begeleiding, een professionele fotograaf en een cameraman. Een uitgebreid verslag van deze SUPERKINI TOUR wordt vastgelegd op www.facebook.com/oneillnetherlands. Meer informatie over de SUP tocht volgt.

Wanneer? donderdag 19 mei 2010

Hoe laat? 13:00 – 14:30

Waar? Brandweer Kazerne Amsterdam, Marnixstraat 170, 1016TG Amsterdam

Kijk op www.elle.nl voor meer informatie!

 van