11-11-2016 - Skiën, Nieuws

O’Neill Up North

O’Neill Benelux is dit jaar naar Noorwegen gereisd om de O’Neill X Jones collectie te testen. Snowboarder Jeroen Smallegange en skiër Reiner Cremers hebben samen met twee fotografen en een cameraman een te gek avontuur beleefd.

Ben jij benieuwd naar de beelden en heb je zin in een heel tof feestje? Kom dan 25 november naar Café Mama’s in Amsterdam of 18 november naar het Backstay Hostel in Gent.

18 November, Backstay Hostel, Gent 

25 November, Café Mama’s, Amsterdam 

25 november is de Nederlandse release van short-film ‘Up North’, een ski- en snowboard film die geschoten is tijdens de trip in Noorwegen. In café Mama’s, te Amsterdam, wordt een feestje georganiseerd om dit te vieren. Live muziek wordt verzorgd door Path Smith en de band Giant Tiger Hooch.

Er is een foto expositie in café Mama’s waar prachtige foto’s gekocht kunnen worden. Alle foto’s zijn geschoten in Noorwegen tijdens de trip. De opbrengsten zullen naar POW gaan. POW staat voor ‘Protect Our Winters’, dit is een foundation dat opstaat tegen de klimaatverandering om zo de winter te redden.

Protect Our Winters

Jeremy Jones is de brand ambassador van stichting Protect Our Winters. In 2007 merkte Jeremy Jones dat er steeds meer van zijn favoriete sneeuw resorts dicht gingen doordat er te weinig sneeuw was. Hij voelde dat er iets gaande was en wou actie ondernemen. Hij kon echter geen organisaties vinden om hem te helpen, die de volledige focus heeft op sneeuwsporten en het klimaat. Er bevond zich een gat tussen de schade dat het klimaatverandering had toegebracht en het aantal organisaties die hiertegen vechten. Zo ontstond, dankzij Jeremy Jones, Protect Our Winters.

O’Neill wil hier graag samen met jou proosten. Zorg dat je erbij bent, het wordt een te gekke avond! De eerste bezoekers van de avond krijgen O’Neill goodies!
word-abonnee-banner---taste

 

 van