11-11-2016 - Skiën, Nieuws

O’Neill X Jones

Deze winter lanceert het Californische surf- en snowlabel O’Neill de O’Neill X Jones collectie. 

Jeremy Jones is niet zomaar een van de beste snowboarders van de wereld, hij komt met innovaties die zijn verwachtingen naar een onwerkelijk hoog level brengen. Letterlijk. De nieuwe O’Neill X Jones collectie reflecteert de natuurlijke behoefte aan goed functionerende en stijlvolle prestatie kleding. De collectie is geïnspireerd door de street en surf vibes.

oneillski1

De O’Neill X Jones collectie ondersteund het POW initiatief, Protect Our Winters, om klimaat verandering tegen te gaan en besneeuwde gebieden te beschermen. Benieuwd naar de collectie? Bekijk de volledige collectie hier.

Jeremy Jones is de brand ambassador van stichting Protect Our Winters. In 2007 merkte Jeremy Jones dat er steeds meer van zijn favoriete sneeuw resorts dicht gingen doordat er te weinig sneeuw was. Hij voelde dat er iets gaande was en wou actie ondernemen. Hij kon echter geen organisaties vinden om hem te helpen, die de volledige focus heeft op sneeuwsporten en het klimaat. Er bevond zich een gat tussen de schade dat het klimaatverandering had toegebracht en het aantal organisaties die hiertegen vechten. Zo ontstond, dankzij Jeremy Jones, Protect Our Winters.

HEREN 

DAMES

 van