24-04-2012 - Windsurfen, Nieuws

O’neill zoekt het nieuwe superkini model!

Als onderdeel van het 60-jarig bestaan, geeft O’Neill één meisje de kans om haar dromen werkelijkheid te laten worden en haar modellencarrière te beginnen in Miami! De hoofdprijs van deze competitie is een jaarcontract bij NEXT Model Management, deelname aan de O’Neill Girls’ Spring Summer 2014 campagne en een exclusief O’Neill kledingpakket met natuurlijk de felbegeerde Superkini.

Van 19 april t/m 30 mei 2012 kunnen de aankomende modellen mee doen aan de competitie door het uploaden van hun foto op http://goo.gl/OzKS0. Via deze site kun je een eigen uniek promotiepakket samen stellen inclusief een poster en Facebook profielfoto. Het model met de meeste stemmen wint één van de drie beschikbare plaatsen in de finale en vliegt naar Miami. Het enige dat de deelneemsters hoeven te doen is al hun vrienden, familie, buren en bekenden aanmoedigen om op hen te stemmen!

Daarnaast worden er ook twee gelukkige winnaressen uitgekozen door O’Neill en NEXT Model Management. De drie finalisten krijgen een voorproefje van de internationale modellenwereld. Zij vliegen naar Miami voor een verblijf van drie dagen in een echt modellenhuis, gaan naar castings bij agenten en stylisten en nemen deel aan twee fotoshoots. Na afloop zullen O’Neill en NEXT Model Management het winnende meisje kiezen, gebaseerd op een combinatie van natuurlijke schoonheid en persoonlijkheid.

De Superkini

Gedurende de competitie worden elke dag O’Neill Superkini ’s weggegeven aan nieuwe stemmers. De Superkini is de meest recente innovatie in badkleding in de O’Neill collectie; het speciale NANOFRONT™ materiaal waarvan deze bikini is vervaardigd, gegarandeerd 200% meer grip dan traditionele lycra, en geeft meiden meer zelfvertrouwen om zorgeloos te surfen in het water te springen.

Vorig jaar lanceerden O’Neill & NEXT Model Management de modellen carrière van Tatjana Maul, de winnares van de O’Neill One Way Runway in Ibiza, ’s werelds meest unieke catwalk. Haar leven is compleet veranderd sinds zij de competitie won; “Mijn leven is een soort achtbaanrit geweest na de One Way Runway in Ibiza – ik ben rond de wereld gevlogen, heb meegelopen in catwalk shows en mee gedaan in foto- en videoshoots. Ik heb veel fantastische nieuwe mensen ontmoet, nieuwe vrienden gemaakt en ervaring met modellenwerk opgedaan.” Wil jij in de voetsporen van Tatjana treden? Ga dan naar: http://goo.gl/OzKS0 en upload jouw foto!

Voorwaarde is wel dat je ouder bent dan 18 jaar, over een geldig paspoort beschikt en vrij bent om naar Miami te reizen van 21 t/m 24 juli 2012.

 van