22-10-2013 - Windsurfen, Nieuws

ONK Wave Windsurf 2013

Watersport Vereniging Zandvoort organiseert aankomend weekend, in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Wedstrijdsurfers, het ONK Wave 2013. Dit evenement zou in eerste instantie plaats vinden op 19 en 20 oktober. Inmiddels is in verband met de weersomstandigheden de keuze definitief gevallen op het weekend van 26 en 27 oktober. Op Zondag 27 oktober zal vervolgens na afronding van de ONK Wave 2013 de langverwachte nieuwe Nederlands Open Wave Kampioen gehuldigd worden.

Naast de Wave wedstrijd zal daarnaast ook een Downwinder georganiseerd worden voor alle enthousiaste wavende windsurfers, naast het bekijken van de deelnemers kan je dus ook zelf het water op met je plank. Overigens kan iedereen zich nog inschrijven voor het ONK Wave 2013, houd voor meer informatie en registratie even de site in de gaten. Inschrijven voor de Downwinder is mogelijk tot 12:00 uur op de wedstrijddag, de laatste strandbus zal vertrekken rondom 14:00 uur.

De locatie is uiteraard het strand voor het clubgebouw van de Watersport Vereniging in Zandvoort, strand Zuid. De uitgebreide clubfaciliteiten van WVZ  zorgen voor een mooie ‘backdrop’ waar het goed vertoeven is voor, tijdens en na elke wedstrijd.

 

 van