Ontdek alle nieuwe producten van SKS Germany op Velofollies

Van 20 t/m 22 januari vindt de de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux plaats voor elke fietser en wielerliefhebber. SKS Germany ontwikkelt en produceert al meer dan honderd jaar fietsaccessoires in Duitsland. Kwaliteit staat altijd voorop en wordt gestaafd met veelal 5 jaar garantie. SKS is vooral bekend van alle soorten fietspompen en spatborden maar heeft haar assortiment de laatste jaren sterk verbreed. Met fietstassen, minitooltjes, bidonhouders, stuurhouders voor smartphones, fietsonderhoudsmiddelen en nu ook bagagedragers.

Voor het seizoen 2022-2023 ontwikkelde SKS Germany weer een aantal nieuwe producten, die op Velofollies te zien zijn. Zoals de nieuwe RENNKOMPRESSOR NXT, de INFINITY bagagedrager en nieuwe COMPIT-ontwikkelingen. Ontdek ze op vanaf 20 januari op de beurs in Kortrijk

SKS Velofollies

Check voor meer informatie over SKS de website. Voor meer informatie over de beurs kunt u hier terecht.


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van