23-10-2023 - Mountainbiken, Nieuws

Ontdek de nieuwe Cannondale LAB71 Moterra Neo

De allerbeste onderdelen. De allersterkste Bosch-motor. Het summum van e-MTB-performance is volgens Cannondale samen te vatten in vier woorden: Cannonale LAB71 Moterra Neo.

De LAB71-aanpak houdt in dat men bij Cannondale een fiets van top tot teen onder handen neemt om er zoveel mogelijk watts en grammen uit te persen. Dat betekent louter toponderdelen en oog voor het kleinste detail, voor de ultieme prestatie. De SRAM XX Transmission groepset en Zipp 3Zero Moto wielset zijn slechts het begin.

De Moterra Neo LAB71 is uitgerust met de lichtere, sterkere “Race”-versie van Bosch’ premium Performance Line CX-motor. Dat scheelt gewicht, én de CX Race heeft een speciale Race Mode waarmee je jouw geleverde vermogen kunt boosten tot 400%. Alsof je op een bliksemflits rijdt!

Hoe goed een e-MTB is hangt af van meer dan alleen de motor en de onderdelen: de Moterra Neo is speciaal ontworpen om je het maximale uit de héle fiets te laten halen. De maatspecifieke Proportional Response vering en geometrie zorgen voor next-level performance – en de LAB71-versie doet zelfs nog beter dan dat.

Voor meer informatie over de nieuwe Cannondale LAB71 Moterra Neo kun je terecht op de website van het merk.

Specificaties

  • De LAB71 Moterra Neo wordt aangedreven door de Performance Line CX Race-aandrijving van Bosch, de lichtere en krachtigere versie van de Performance Line CX-aandrijving. Deze versie is 140 gram lichter en biedt 85 Nm koppel dat de boost met 400% verhoogt met een exclusieve “Race Mode”.  
  • Met een 750Wh batterij hoeven rijders zich geen zorgen te maken over bereik.
  • Maten: SM, MD, LG, XL
  • Kleur: Tinted Red
  • Prijs: 12.999 EUR
 van