07-09-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Ontdek het ultieme comfort van de Isaac Vitron Galaxy Blue!

Speciaal ontworpen voor enthousiaste wielrenners, biedt deze nieuwe generatie Vitron maximaal comfort met behoud van sublieme rijeigenschappen en dat in een opvallende nieuwe blauwe kleur. Bovendien is de fiets uitgerust met een volledige nieuwe stuur en stuurpen combinatie voor een clean en kabelloos cockpit design!

Het lichte frame, vervaardigd volgens onze eigen geavanceerde carbon technologie, Advanced Carbon Tech Unum 24, zorgt voor de perfecte balans tussen comfort en stijfheid. Met de mogelijkheid om banden tot 32mm breedte te monteren, is een kasseienstrook geen enkel probleem voor deze fiets. Bereid je voor op een comfortabele en avontuurlijke fietservaring met de nieuwe Vitron Galaxy Blue van Isaac Cycle!

Leverbaar met de nieuwe Shimano 105, 12 speed groepset! De nieuwe Vitron is te koop vanaf 2699,- EUR en de eerste fietsen zijn vanaf deze week beschikbaar bij de Isaac dealer.

Clear Cockpit Systeem

Met de keuze voor de nieuwe Airway stuur en stuurpen combinatie is externe bekabeling verleden tijd en zorgt dit voor een totaal nieuwe cockpit ervaring. Het nieuwe Clear Cockpit Systeem wordt standaard geleverd op de nieuwe Vitron.

Geleverd met Goodyear Eagle Sport

De Vitron Galaxy Blue wordt geleverd met de Goodyear Eagle Sport banden. Deze allround high-performance band is ontworpen met het oog op een goede balans tussen veelzijdige grip en duurzaamheid.

Verkrijgbaar met handgespaakte Fore 30 CRD wielen

Nu exclusief verkrijgbaar bij Isaac met de Fore 30 CRD Aluminium wielen. Deze handgespaakte aluminium wielen zijn Tubeless Ready en geschikt voor zowel draad- en vouwbanden. Met een velghoogte van 30mm en een gewicht van 1660 gram is deze wielset bij uitstek geschikt voor de allround fietser.

Advanced Carbon Tech Unum 24

Frame en vork zijn vervaardigd uit het geavanceerde Carbon Tech Unum 24, dit garandeert een optimale balans tussen comfort en stijfheid voor sublieme rijprestaties. Dankzij de eigenschappen van dit materiaal wordt de vermoeidheid van de berijder geabsorbeerd tijdens het trotseren van oneffen wegoppervlakken. Bovendien is de geometrie van dit frame ontworpen om de lichaamshouding te bevorderen, wat leidt tot een ergonomische en comfortabele positie tijdens het fietsen.

Kortom, deze racefiets met uitmuntende rijeigenschappen biedt een ongeëvenaarde combinatie van comfort en stijfheid, wat zorgt voor een sublieme rijervaring en ultiem fietsplezier. Voor meer informatie over de Isaac Vitron Galaxy Blue kun je terecht op de website van het Nederlandse merk.

 van