16-03-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Ontmoet de nieuwe Isaac Boson Satin Blue

Geleen – Ga voor sensationele ritten met de Isaac Boson Satin Blue! Met zijn esthetische uiterlijk is dit de ultieme eyecatcher uit de Boson familie. Geniet met deze endurance carbon racefiets van verbazingwekkend comfort op uitdagend parcours en episch lange ritten zonder compromissen.
 
De lichte Boson Satin Blue is van topkwaliteit en wordt samengesteld met de beste groep- en wielsets en is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL. Nieuw is dat vanaf heden de Isaac fietsen standaard worden voorzien van Goodyear Eagle F1 ultra-high performance banden.

Advanced Carbon Tech Dual 30

Het frame uit Advanced Carbon Tech Dual 30 is licht en stijf voor competitieve prestaties. Máár, het dempt tegelijk ook de pijnlijke schokken van het oneffen wegdek. Zijn geometrie is gericht op een ergonomische lichaamshouding. Deze endurance racefiets zorgt voor optimaal rijgenot en fietsplezier.

Isaac Full integrated System (IFS)

De nieuwe Isaac Boson Satin Blue is uitgerust met het Isaac Full integrated System (IFS). Dit 1,5″ straight balhoofdsysteem biedt extra ruimte om kabels en leidingen feilloos door te voeren. Deze zijn volledig weggewerkt in het carbon Isaac Airflow stuur met geïntegreerde stuurpen en zorgen voor een cleane cockpit. De kabels lopen vanuit het stuur door het frame naar de kabeluitgangen. Dit is niet alleen esthetisch mooier, het zorgt ook voor verbeterde aerodynamica en dus meer snelheid.

Check voor meer informatie hier de website van Isaac.


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van