23-06-2016 - Surfen, Nieuws

Ontmoet het nieuwe DC Surfteam

Opgericht in 1994, DC groeide snel uit tot een van de toonaangevende merken in de skatewereld. Later zette het merk ook de stap richting snowboarden en lifestyle. Eind jaren 90 bracht het merk een surfteam op de been met iconische surfers als Andy Irons, Bruce Irons, Shane Dorian en Dane Reynolds. Helaas viel het team na een kort maar krachtige periode uit elkaar. 

Nu Is er nieuw leven in het DC surfteam geblazen onder leiding van surf legend Bruce Irons. Het team bestaat verder uit de surfers Ezekiel Lau, Kanoa Igarashi en Leo Fioravanti. Stuk voor stuk aanstormende surf talenten, die we zeker in de gaten zullen houden!

Bruce Irons

bruce-irons-dc-shoesBruce Irons is gegroeid aan de noordkust van Hawaii waar hij samen met zijn oudere broer Andy Irons heeft leren surfen. Vlak na zijn middelbare school begon zijn professionele surf carrière. De Inmiddels 37-jarige Bruce is de veteraan van het team en brengt met zijn twee decennia in de professionele surfwereld de nodige ervaring binnen het team.

Andy en Bruce zaten ook al in het originele DC surfteam in de jaren 90 en hij kijkt er naar uit om nu samen met de jonge, progressieve surfers dit team nieuw leven in te blazen.

Ezekiel Lau

Deze geboren Hawaiiaan is echt een powerhouse als het om surfen gaat. ”Zeke” traint regelmatig om zowel zijn fysiek als zijn surfen op elkaar af te stemmen. Ezekiel staat bekend om zijn solide air-game, krachtige turns en als Hawaiiaan excelleert hij in grotere golven.

[ hana-code-insert ] 'Ezekiel1' is not found

Leo Fioravanti

Fioravati wordt gezien als een van de grootste talenten van Europa. In 2013 wist de Italiaan zichzelf Europees kampioen bij de junioren te kronen. Zonder echte homespot moest Fioravati al vanaf jonge leeftijd veel reizen om zijn skills te verbeteren.

[ hana-code-insert ] 'Leonardo' is not found

Kanoa Igarashi

De 19 jarige Kanoa uit Huntington Beach staat bekend om zijn progressieve stijl van surfen. Zijn vader nam hem op driejarige leeftijd al mee het water op en dit is terug te zien in de manier waarop hij feilloos moves achter elkaar weet te combineren.

[ hana-code-insert ] 'Kanoa' is not found

 

1466170908_2527_team_surf

 

 van