15-07-2021 - Nieuws, Wielrenblad

ONTWERP & WIN: Custom Milremo fietskleding voor jouw fietsgroep

Fiets je graag met vrienden, collega’s of je fietsclub en zou je zelf gemakkelijk je eigen teamkleding willen ontwerpen en winnen? Een gepassioneerd wielrenner weet beter dan wie dan ook hoe belangrijk comfortabele kwaliteitskleding is! Je kunt dit zelf ervaren met de Milremo Custom Cycling Clothing. Fietskleding op maat, en teamkleding voor elke wielrenner. Ontwerp je eigen teamkleding samen met Milremo!

Met Milremo fietskleding op maat kun je je teamkleding precies maken zoals jij en je team het willen hebben. Als je je eigen ontwerp vanaf het begin wilt maken, kies dan voor volledig op maat gemaakte fietskleding van Milremo. Ongeacht jouw favoriete fietsdiscipline hebben ze altijd custom Milremo fietskleding beschikbaar.

WINACTIE
Wij hebben nu een hele gave winactie, zodat jij kans maakt op custom Milremo fietskleding voor jouw fietsgroep! In samenwerking met Shimano Benelux en Milremo mogen wij namelijk maar liefst 15 volledige sets (bibshort + shirt) weggeven n.a.v. de ingestuurde ontwerpen.

ONTWERP & WIN!

  1. Ontwerp jouw favoriete fietskleding via de website van Milremo.
  2. Deel jouw ontwerp met ons! Bijvoorbeeld door een mail te sturen naar info@soulonline.nl. Natuurlijk kun je ook jouw ontwerp met ons delen via sociale media als Instagram en Facebook. Door het Wielrenblad account (@wielrenblad) en het Milremo account (@milremocyclewear) te taggen in jouw post.
  3. Om extra op te vallen kun je jouw unieke ontwerp via sociale media met de hashtag #wielrenbladxmilremo.
  4. Voor inspiratie kun je uiteraard ook terecht op de website van Milremo.

DE HOOFDPRIJS

Het winnende fietsgezelschap zal vijftien sets custom fietskleding (shirt + bibshort) naar eigen ontwerp ontvangen, en bovendien in het zonnetje gezet worden met een artikel in Wielrenblad!

“Laat je creativiteit de vrije loop!”

Ontwerp je eigen Milremo fietskledingmet de uitgebreide online design tool, via de website van Milremo. De full-custom optie biedt eindeloze mogelijkheden om jouw ontwerp zelf te ontwerpen. Download de templates en start met het ontwerp van jouw eigen wieleroutfit. Of kies voor de Semi-Custom optie en ontwerp snel en simpel een wielertenue. Kies het ontwerp naar wens, pas kleuren aan en voeg logo’s toe. Je bent slechts enkele klikken verwijderd van jouw wieleroutfit, zodat je mee kunt doen aan de winactie, en klaar bent om de weg op te gaan!

 van