07-10-2021 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

Op pad met de Elope-winterjassen van VAUDE

Als er iets is dat we in het gezellige Holland nooit zeker weten, is wat voor weer het nu écht wordt op onze volgende winterwandeling. Maar goed nieuws voor alle avontuurlijke koukleumen onder ons, want of het nu sneeuwt, regent of waait, de Elope-jassenreeks van VAUDE houdt je warm en droog.  

Met het Elope Padded Jacket en het Elope 3in1 Jacket ben je voorbereid op elke weersituatie:

ElopePadded Jacket: snel bij de hand voor wisselvallig weer 

Het Elope Padded Jacket van VAUDE combineert waterdicht buitenmateriaal met een warme voering van PrimaLoft® Hi-Loft Ultra. Extra handig: deze van gerecycled materiaal gemaakte jas kan je gemakkelijk en compact inpakken, zodat je voorbereid bent op elke weersituatie. Daarbovenop zorgen de ventilatie-openingen aan de onderarm voor een comfortabel draagklimaat. 

VAUDE

Elope 3in1 Jacket: aanpasbaar aan de weersomstandigheden van het moment  
Wie veel buiten onderweg is, heeft een jas nodig die modulair aan de huidige weersomstandigheden kan worden aangepast. Het Elope 3in1 Jacket is water- en winddicht, houdt je warm en voldoet aan de eisen die milieubewuste outdoorliefhebbers aan hun kleding stellen. Eigenlijk zou deze jas zelfs de naam Elope 4in1 Jacket moeten krijgen, want deze jas is niet alleen winddicht, waterdicht en isolerend in combinatie met de binnenjas; in het Women’s 3in1 Jacket zorgen daarnaast inzetstukken van Powerstretch voor meer flexibiliteit, terwijl bij het herenmodel warm Stormfleece wordt gebruikt. Net zoals zijn Elope Padded Jacket-zusje is de jas voorzien van ademende stretch-inzetstukken op de onderarm en hij makkelijk op te bergen in de geïntegreerde zakken. De Elope 3in1 is trouwens volledig duurzaam vervaardigd: zelfs de isolerende binnenjas is voorzien van een ecologisch én sneller drogend alternatief voor traditionele dons. 

Voor de koukleum én de natuur
Milieubescherming wordt bij VAUDE vooral door het gebruik van gerecyclede materialen verder doorgezet. In de wintercollectie voor 2021/22 is de helft van de producten al gemaakt van biobased of gerecyclede materialen. Dit bespaart waardevolle hulpbronnen, energie en CO2-uitstoot, wat doelbewust ook bijdraagt aan de bescherming van het milieu. Twee schoolvoorbeelden van duurzame bescherming tegen weer en wind zijn de waterdichte Elope Padded Jacket uit de Trek & Hike-collectie en de Elope 3in1 Jacket, die aan de huidige weersomstandigheden kan aangepast worden.   

VAUDE

Meer product-informatie:ElopePadded Jacket 
 Women’s: https://www.vaude.com/nl-NL/Highlight-W21-42509
Men’s: https://www.vaude.com/nl-NL/Highlight-W21-42436

Elope 3in1 Jacket
Women’s: https://www.vaude.com/de-DE/highlight-w21-42400 
Men’s: https://www.vaude.com/de-DE/highlight-w21-42434

 van