05-03-2013 - Kitesurfen, Nieuws

Op zoek naar nieuw artwork voor dak The Spot in Zandvoort

Wie kent hem niet, de enorme afbeelding van O’Neill Teamrider Kevin Langeree op het strand van Zandvoort?! Aanstaande zomer zal op het dak van The Spot in Zandvoort een nieuwe afbeelding worden bevestigd en hiervoor willen the Spot en O’Neill graag de hulp inroepen van alle Nederlandse watersporters en watersportfotografen.
O’Neill en The Spot zijn op zoek naar een vette close-up actie foto van een kiter, windsurfer, golfsurfer of SUPper, passend bij het Nederlandse strandbeeld, om het dak opnieuw mee aan te kleden. Met deze actie hopen zij een gaaf nieuw artwork voor het dak te kunnen ontwerpen in combinatie met de logo’s van O’Neill en The Spot.

De actie zal via de Facebook sites van The Spot en O’Neill Netherlands lopen via een speciale app waarop deelnemers hun foto kunnen uploaden. Daar kan men ook prijzen winnen door te stemmen op de meest favoriete inzendingen. O’Neill en The Spot geven een aantal Philips/O’Neill Headphones weg en bovendien maakt iedereen kans op gratis surfboard of SUP huur bij The Spot, of een gratis overheerlijke Spot burger bij het eerst volgende bezoek aan deze locatie!

De winnaar van deze actie wordt uiteindelijk uitgekozen door een deskundige jury bestaand uit een aantal O’Neill Teamriders, met onder anderen Kevin & Jalou Langeree en Michael Schmitz. Deze actie loopt van vrijdag 1 maart tot en met vrijdag 15 maart. De winnaar wordt in de week daarna uitgekozen door de jury en zal bekend gemaakt worden met zijn of haar inzending tijdens het openingsfeest van The Spot op vrijdag 22 maart, vlak voor het akoestische optreden van Splendid ter ere van het 12,5 jarig bestaan van The Spot dit jaar!

Meer informatie over de actie en de voorwaarden kun je terugvinden op Facebook:
Check: http://tinyurl.com/jekanhetdakop
https://www.facebook.com/ONeillNetherlands?ref=hl#!/ONeillNetherlands
https://www.facebook.com/#!/gotoTheSpot
www.gotothespot.com

 van