01-09-2011 - Snowboarden, Nieuws

Cheryl Maas in Open Air episode #1

Volcom teamrider Cheryl Maas heeft aflevering één van haar filmproject ‘Open Air’ vandaag gelanceerd.

Het grootste deel van de winter heeft ze rondgereisd in Europa en Amerika met filmer John Roderick. Deze tweepersoons crew gaf Cheryl de ruimte en vrijheid om zichzelf te pushen.

De resultaten van de trip zijn ge-edit in vijf korte films, waarin Cheryl’s reis en haar grote arsenaal aan tricks te zien zijn.

De eerste aflevering laat het plaatsje zien waar Cheryl is opgegroeid, en legt tevens uit hoe het snowboarden allemaal is begonnen in een land zonder bergen en sneeuw. Daarna gaat ze naar Colorado waar ze terug is in de sneeuw en zich klaarmaakt voor een epische winter.

Cheryl zegt er het volgende over:

“Terugkijkend op vorig seizoen ben ik heel erg blij! De edits zien er fantastisch uit en ik ben vooral blij met de backcountry stukken, omdat ik dat nog niet vaak heb gedaan. Ik heb ook heel veel geleerd, zoals nieuwe tricks en reiservaring. Het was zo gaaf om me te focusen op ‘Open Air’, ik kan niet wachten op volgend seizoen voor meer van hetzelfde!
Vandaag dus de eerste aflevering, en vanaf nu zal er tot februari één per maand worden gereleased. Ik kan niet wachten tot iedereen ze eindelijk te zien krijgt!”

Aflevering 1:

[youtube id=”S86JvedQAjg”]

 

 van