19-04-2024 - Kitesurfen, Nieuws

Open NK Kite Wave 2024

Na een spectaculaire 2022-editie en een jaar geduld is het weer zover. Er is een GO afgegeven voor het Open NK Kite Wave 2024! Met een serieuze Noorder swell in het vooruitzicht en minstens 25 knopen noordwestenwind belooft dit Nederlandse Kampioenschap een dag vol actie te worden. De beste golvenrijders van Nederland komen strijden om de titel ‘Nederlands Kampioen Wave Kite’. Zowel in de mannen- als de vrouwencategorie zal het met deze condities een middag gevuld met actie worden.

NK Kite Wave

Over het open NK KITE WAVE 2024


Het Open NK Kite Wave wordt sinds 2015 georganiseerd door The Spot Watersport in Zandvoort. Jaarlijks staat de hele productie van dit evenement in de startblokken om bij een GO meteen in actie te komen. Deze GO kan alleen worden gegeven bij voldoende wind, de juiste windrichting en hoge golven. De laatste editie vond plaats in 2022, dus hoog tijd om nieuwe Nederlands Kampioenen te kronen in 2024!

Het Open NK Kite Wave wordt georganiseerd door The Spot Events, mede mogelijk gemaakt door sponsoren Duotone Kiteboarding, ION en BATU Kombucha.

Lees hier meer over het Open NK Kite Wave.

 van