09-07-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Opening Mantel Superstore Rotterdam op zaterdag 10 juli 2021

Na Arnhem, Den Bosch en Utrecht opent Fietsenwinkel Mantel zaterdag 10 juli de deuren van haar allernieuwste Superstore in Rotterdam. Kom langs voor vette acties, traktaties en doe mee aan de winactie om een Cortina e-bike t.w.v. €2399 te winnen. Óf kom gewoon even uit nieuwsgierigheid een kijkje nemen. Deze Superstore van 5.600 m2 is een snoepwinkel voor iedere fietser! 

Over Mantel

Mantel werkt hard aan de ambitie om de beste en meest populaire fietsenwinkel van Nederland en België te worden. Met een nieuwe Superstore in de Randstad is het succesvolle concept van een goede webshop, Superstores en lokale Servicepunten nóg bereikbaarder voor miljoenen fietsers. Of je nou op zoek bent naar een e-bike, stadsfiets, racefiets, gravel- of mountainbike, bij Mantel slaag je in één keer. 

Wat is een Mantel Superstore?

In een Mantel Superstore kun je alles aanraken en testen, zoals fietskleding en fietsonderdelen. Daarnaast staan alle fietsen van de beste merken op voorraad om direct uit te proberen op de indoor testbaan. Heb je de juiste fiets gevonden? Dan kun je deze dezelfde dag al meenemen.

Waar?

Je vindt de Mantel Superstore aan de Stadionweg, vlakbij De Kuip en de Van Brienenoordbrug. Goed bereikbaar en met gratis parkeerplek voor de deur. Voor meer informatie kun je uiteraard terecht op de website van Mantel.

 van