19-06-2014 - Surfen, Nieuws

Opening Sports at Sea – 21 juni 2014

Sports at Sea opent zaterdag 21 juni haar deuren op het strand van Castricum. Het pand dat 200 meter zuidelijk van de opgang staat, wordt al weken druk bezocht. Ook neemt het ledenaantal met de dag toe.

Ondanks dat de opening aanstaande zaterdag plaatsvindt, hebben de huidige leden de afgelopen weken al kunnen genieten van het nieuwe watersportcomplex. Vanaf 1 juni is het pand toegankelijk voor iedereen die een clublidmaatschap heeft afgesloten. Nu de verbouwing bijna is afgerond, kunnen de leden optimaal gebruik maken van het pand en diverse faciliteiten waar menig strandsporter jaloers op is. Eén van de futuristische maar praktische gadgets voor clubleden die bij S@S te vinden zijn, is de gele clubarmband. Hierin zit een waterdichte chip verwerkt, die toegang geeft tot het complex.

Open dag Sports at Sea

Tijdens de open dag zaterdag 21 juni zijn er van 12:00 tot 16:00 uur verschillende sportactiviteiten op het strand, waaraan iedereen kan meedoen. Clinics en demo’s van golf-, wind- en kitesurfen, stand up paddlen, kajakken, surfskiën, rugby, beach-volleybal en zeevissen. Alle activiteiten worden aangeboden door de bij Sports at Sea aangesloten verenigingen.

Het pand is deze dag voor iedereen toegankelijk en er is de mogelijkheid om in te schrijven voor een clublidmaatschap en seizoens-lockers. Voor meer informatie kun je uiteraard terecht op de website of Facebook-pagina van Sports at Sea. Je kunt ook altijd nog even een mail sturen naar info@sportsatsea.nl

Opening SAS

 van