Optimale pasvorm, uiterst functioneel

Uitgebreide collectie Gonso fietskleding

Alleen, of liever nog met een groep vrienden, over het asfalt rollen, van café naar café fietsen of juist een uitdagende berg beklimmen. Dát is wielrennen! Zodra het weer goed genoeg is klim je op de pedalen om jezelf uit te dagen en te genieten van de omgeving. Functionele kleding met een optimale pasvorm mag hierbij niet ontbreken. Trappen moet je zelf doen, maar Gonso zorgt er in ieder geval voor dat je je niet druk hoeft te maken om je kleding.

Gonso fietskleding

Voor hem

Het sportieve Narbon fietsshirt van Gonso is onmisbaar op jouw volgende fietstocht! Het shirt ademt optimaal en voert vocht effectief af. Naast een eenvoudig, maar stijlvol, design, is dit shirt voorzien van een opbergvak op de rug met drie compartimenten en een ritsvak, zodat je alle noodzakelijke items direct bij de hand hebt. Model Narbon heeft een strakke pasvorm, is sneldrogend en voorzien van silicone bij de boorden, lasergesneden mouwen en een geïntegreerde geleiding voor een koptelefoon.

Gonso fietsshirt voor hem

Voor haar

Ook voor sportieve dames heeft Gonso het perfecte fietsshirt in de collectie! Het Mestrea shirt voert vocht effectief af en ademt optimaal. Naast een eenvoudig, maar stijlvol, design, is dit shirt voorzien van een opbergvak op de rug met drie compartimenten en een ritsvak, zodat je alle noodzakelijke items direct bij de hand hebt. Het Mestrea shirt heeft een strakke pasvorm en is voorzien van silicone bij de boorden en een geïntegreerde geleiding voor een koptelefoon.

Gonso shirt voor haar

SITIVO concept

De perfecte fietsbroek voor elke activiteit, dat was het uitgangspunt van het SITIVO concept. Het was al snel duidelijk dat, naast de perfecte snit en de beste materialen, vooral de zeem een centrale rol moest spelen. Het resultaat van alle testen en analyses is het SITIVO concept voor dames en heren, met een speciaal ontwikkelde snit, vervaardigd uit speciale materialen. Het onderscheid wordt gemaakt door zes nieuw ontwikkelde zemen, drie voor heren en drie voor dames, met verschillende mate van volume en polstering en een uitgekiend gebruik van Poron als dempingsmateriaal.

Dankzij het unieke SITIVO concept beschik je over een zeem die perfect is voor jouw zitpositie en drukpunten optimaal ondersteunt. De blauwe SITIVO zeem is ideaal voor mensen die tijdens het fietsen rechtop zitten. Zit je in een sportieve racepositie, ga dan voor de rode SITIVO zeem. De groende zeem zit ertussenin en is perfect voor fietsers met een compactere zitpositie, zoals je vaak ziet op de mountainbike.

Bekijk alle producten en informatie op de Gonso website.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van