26-09-2013 - Mountainbiken, Nieuws

Optrix PhotoProX: revolutionaire case

De iPhone wordt wereldwijd veel gebruikt als camera omdat het lekker makkelijk is om met je smartphone memorabele momenten vast te leggen. Helaas laat de kwaliteit nog wel eens te wensen over omdat de foto’s in sommige gevallen onder lastige omstandigheden genomen worden. Volgens Optrix is dit voortaan verleden tijd met de Photopro X, een compacte oplossing waarmee foto’s op je smarpthone er beter uit zullen zien dat ooit tevoren.

Mount1

 

De Optrix PhotoProX is namelijk de eerste case voor de iPhone die verwisselbare lenzen aanbiedt, zodat je de juiste lens op ieder moment tot je beschikking hebt. Bovendien kunnen deze verschillende lenzen verwisseld worden zonder dat hier speciaal gereedschap voor nodig is. Een professionele fotograaf gebruikt natuurlijk nooit een plastic lens en daarom levert Optrix optische glazen lenzen met een aluminium rand. Het merk garandeert dat dit zorgt voor heldere afbeeldingen met een professionele beeldkwaliteit.

Mount2De Optrix PhotoproX is een robuuste case van hoogwaardige kwaliteit die ultieme bescherming biedt voor je iPhone. Het omhulsel garandeert namelijk een waterdichtheid tot 33 meter en daarnaast kan de case een val tot 9 meter hoogte overleven. De PhotoproX is bovendien klaar om te monteren op je helm of fiets omdat Optrix verschillende mounts aanbiedt. De juiste montage is natuurlijk van groot belang voor het vastleggen van de perfecte foto’s en ook op dit gebied levert Optrix naar eigen zeggen de oplossing.

 

De bundel van Optrix PhotoproX is verkrijgbaar voor € 149,95 en is te bestellen op de website van Optrix. Voor abonnees van Up/Down hebben we tijdelijk een speciale actie: tot 12 oktober krijg je maar liefst 15% korting wanneer je bestelt met de volgende kortingscode: UPDOWN.

 van