Ortlieb Back-Roller Plus: klassieker in een nieuw jasje

De lente is nu echt in zicht, en we hebben zin om weer op de fiets te stappen! Lekker op de fiets naar het werk, een bikepacking tocht in het weekend, of misschien wel op fietsvakantie? Hopelijk ga je weer vele kilometers op de fiets maken. En als je dan gaat fietsen, zijn de fietstassen van ORTLIEB natuurlijk onmisbaar. De expert op het gebied van fietstassen heeft voor elke fietser de perfecte tassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe Back-Roller Plus? Een echte klassieker in een nieuw jasje.

Back-Roller Plus

Fiets met Ortlieb mee!

De Back-Roller Plus is een lichtgewicht fietstas, met handige rolsluiting waardoor je makkelijk bij je spullen kunt, is duurzaam, waterdicht én stofdicht. Ook komt deze bekende klassieker nu met een extra waterdicht voorvak, waardoor je maar liefst drie liter extra opbergruimte hebt.

De komende maanden kan je niet om de Back-Roller Plus heen: luister op de fiets naar de commercials op Qmusic of Spotify, of fiets langs een van de 1500 abri’s verspreid door Nederland. Online spot je de banners op social media of websites. Als laatste zie je op TV de nieuwste spot langskomen rondom het ochtend- en avondnieuws, en op het videoplatform KIJK vanaf 29 april. Houd de print-magazines van Wielrenblad & Up/Down in de gaten voor onze reviews van Ortlieb tassen!

 van