ORTLIEB Bike-Packer en Ultimate Original

Ortlieb 40 jaar geschiedenis in een modern jasje.

Ortlieb Bike-Packer en Ultimate Original

Dit jaar viert ORTLIEB haar 40-jarig bestaan! Maar liefst 40 jaar vol 100% waterdichte producten en ontelbare unieke innovaties. Om dit jubileum te eren, introduceert ORTLIEB de Bike-Packer Original en Ultimate Original. Beide producten combineren 40 jaar ORTLIEB geschiedenis met een tijdloos design en moderne functionaliteiten. Zorg dat je erbij bent als het avontuur verdergaat en verzeker jezelf van een stukje ORTLIEB geschiedenis!

Bike-Packer Original

Qua look gebaseerd op de eerste achtertas die Hartmut Ortlieb in 1982 maakte, is de Bike-Packer Original een eerbetoon aan de eerste avonturen die ORTLIEB beleefde en aan alle avonturen die daarop volgden en nog zullen volgen. Met het Quick-Lock2.1 systeem kan de tas snel en makkelijk aan de bagagedrager bevestigd worden. Met een inhoud van 20 liter is de tas klaar voor elke fietstocht, voor inkopen doen op de wekelijkse markt, de weg naar het werk of een tochtje door de stad. De dekselsluiting is makkelijk in het gebruik en zorgt voor optimale opbergruimte. Robuust polyester geeft de Bike-Packer Original niet alleen zijn chique vintage look, het beschermt ook de inhoud van je tas tegen water en vuil. Een heel bijzonder detail is onze beproefde reflector, die speciaal voor de Original-Line als hologram 1982/2022 naar voren komt.

ORTLIEB  Bike-Packer en Ultimate Original
Bike-Packer Original

Ultimate Original

De Ultimate Original stuurtas combineert een stukje ORTLIEB geschiedenis met moderne functionaliteiten. Dankzij het deksel met praktische magneetsluiting zijn al je spullen binnen handbereik. Het transparante vak op het deksel is perfect voor het opbergen van je smartphone, GPS of kleine kaart. Helemaal handig: je kunt je apparaten door het transparante folie bedienen. Niet alleen een bonus voor je veiligheid en zichtbaarheid, maar ook een bijzondere blikvanger is de reflector met geïntegreerd hologram met het jaartal 1982/2022. Verder is deze stuurtas voorzien van een afneembare schouderband en een binnenvak met ritssluiting en sleutelclip. Uiteraard is de Ultimate Original waterdicht en duurzaam geproduceerd in Duitsland.

ORTLIEB Ultimate Original
ORTLIEB Ultimate Original

De ORTLIEB Bike-Packer en Ultimate Original zijn te vinden op de site van Ortilieb. Klik hier om naar de site te gaan.


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoerWord abonnee van Electrified E-bike Magazine.

 van