ORTLIEB – Nieuwe collectie, productinformatie én advies van experts

Na twee jaar zonder beurs, is het eind februari weer tijd voor een nieuwe editie van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. En, ORTLIEB is er weer bij!

Op deze stand kun je niet alleen verschillende ORTLIEB tassen, zoals de bekende Back-Roller, de handige Dry Bags en diverse modellen uit de uitgebreide Bikepacking collectie, van dichtbij bekijken, je kunt bij hen ook terecht voor advies, informatie over de producten én mooie aanbiedingen.

Je kunt ORTLIEB op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 10:00 uur tot 15:00 uur vinden op stand 3.B.15. Hun specialisten kunnen je alles vertellen over het merk ORTLIEB, de producten en de materialen die het merk gebruikt. Ook geven ze graag informatie over duurzaamheid bij ORTLIEB en de unieke reparatieservice. Wist je bijvoorbeeld dat ORTLIEB maar liefst 5 jaar garantie op haar producten geeft en dat reserveonderdelen ten minste 10 jaar na het uitkomen van een product beschikbaar blijven?

ORTLIEB ziet je graag van 24 t/m 26 februari op de stand van ORTLIEB in de Jaarbeurs in Utrecht!


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van