12-01-2024 - Nieuws, Wielrenblad

ORTLIEB, uvex én André Greipel op Velofollies

Deze maand is het weer tijd voor de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux: Velofollies. Met een uitgebreid aanbod van onder andere racefietsen, gravelbikes, MTB, stadsfietsen en e-bikes richt de beurs zich op elke fietser en wielerliefhebber. Op Velofollies vind je tevens een groot aanbod van accessoires, waaronder fietshelmen, fietskleding en fietstassen. Op een grote en uitgebreide beurs als deze mogen een aantal van onze merken niet ontbreken! Daarom zullen wij van 19 t/m 21 januari 2024 met ORTLIEB en uvex aanwezig zijn op de beurs in Kortrijk. Beide merken presenteren nieuwe producten en innovaties en je kunt bij uvex topwielrenner Andre Greipel het (fiets)hemd van het lijf vragen. Lees snel verder!

Tekst & Beeld: TCK Sports

ORTLIEB: 100% waterproof en made in Germany
Het Duitse merk ORTLIEB staat bekend om haar 100% waterproof, made in Germany producten. Van de bekende Back-Roller fietstassen en handige stuurtassen tot de innovatieve Atrack rugzak en de stijlvolle bikepacking collectie. ORTLIEB heeft alles in huis om van elk fietsavontuur een succes te maken. Op Velofollies presenteren wij een aantal highlights uit de nieuwe collectie, waaronder de nieuwe Back-Roller Plus, de innovatieve Vario, de nieuwe kleur in de Bikepacking collectie en de True Story van ORTLIEB.

uvex: made in Germany topkwaliteit terug in de UCI WorldTour
Het Duitse merk uvex was in 2014 voor het laatst vertegenwoordigd in de UCI WorldTour, maar met de sponsoring van team Intermarche-Wanty is het merk weer helemaal terug. Al meer dan 30 jaar is uvex een belangrijke speler in het peloton. Dat is ook niet gek, aangezien de helmen en brillen van het merk van wereldklasse zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de gloednieuwe rise pro Mips? Met dit model stelt uvex nieuwe normen voor helmen voor ambitieuze fietsers. Het is zelfs de enige Made in Germany helm in de UCI WorldTour. Ondanks deze unieke kwaliteitsstandaard behoort dit model tot de meest betaalbare Mips helmen in de hoogste raceklasse. De nieuwe uvex rise pro is een Mips helm met de lichtheid van het standaardmodel. Geen wonder dus dat team Intermarche-Wanty, met sterren als Biniam Girmay, Rui Costa en Louis Meintjes, met dit model rijdt!

Ontmoet Andre Greipel op onze uvex stand!
Andre Greipel had een indrukwekkende carriere als professioneel wielrenner. Zijn belangrijkste successen, waaronder 158 overwinningen, omvatten 22 etappeoverwinningen in de Grote Rondes, winnaar van het puntenklassement in de Vuelta a Espana 2008, winnaar van het algemeen klassement van de Tour Down Under in 2008 en 2010, en drievoudig Duits kampioen. Na zijn pensionering in 2021 bleef Andre, ook wel bekend als The Gorilla, verbonden met het wielrennen. Als ambassadeur en Team Liaison Manager voor Team Intermarche-Wanty maakt hij deel uit van het Duitse merk uvex. Bovendien is Andre bondscoach van de Duitse wegwielerploeg voor mannen, atletenmanager, sportdirecteur van de Duitse koers Rund um Koln en fietst hij nog steeds met passie en op hoog niveau.

Op zaterdag 20 januari zal Andre Greipel van 16.30 tot 18.00 uur op de uvex stand aanwezig zijn voor handtekeningen, fotos en natuurlijk het beantwoorden van vragen.

Je kunt de merken terug vinden op stand 513. Tot op Velofollies!

 van