22-12-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Overleef de winter met Sealskinz

Gisteren is de astronomische winter weer officieel begonnen. Maar dit mag natuurlijk geen reden zijn om de fiets binnen te laten staan. Tijdens de barre winterdagen zijn er twee essentiële zaken waar een fietser bezorgd over moet zijn: veiligheid en bescherming tegen kou en regen.

De producten van Sealkskinz voldoen aan beide voorwaarden. Het motto van dit merk luidt dan ook: ” GET OUT AND STAY OUT WHATEVER THE WEATHER”. En dat is absoluut geen grootspraak! Dankzij Sealskinz-producten kan je immers je outdoor-activiteiten blijven uitoefenen ongeacht de weersomstandigheden! En dit geldt trouwens ook voor activiteiten in het donker.

Naast waterdichte oplossingen om de weersomstandigheden te trotseren heeft Sealksinz ook een assortiment producten om prestaties te kunnen leveren in het donker. Deze producten zijn speciaal ontworpen om je zichtbaarheid op de weg onder alle omstandigheden te verbeteren. 

De grootste innovatie op dit vlak is ongetwijfeld de Halo-Overschoen, die sinds vorig jaar in het assortiment opgenomen is. Een tijdje geleden hebben wij deze vooruitstrevende overschoenen overigens al getest, hier kun je onze bevindingen terug vinden. Voor meer informatie over het gehele assortiment van Sealskinz kun je terecht op de website

https://www.youtube.com/watch?v=bbvno5kvwBg

 van