17-06-2010 - Surfen, Nieuws

Ozlines juni Surfnieuws!

International Surfing Day bij Ozlines

Zondag 20 juni wordt voor de zevende keer wereldwijd de zomer geopend met de International Surfing Day. In 34 landen worden meer dan 300 evenementen georganiseerd waar iedereen, van jong tot oud en van prof tot beginner, gratis en met elkaar hun passie voor het golfsurfen delen. Ook wij gaan er een echt surffeest van maken; met gratis lessen en coaching, een tentoonstelling van kunst geïnspireerd door surfen, clinics voor het bouwen van houten surfboards, het testen van boards, surffilms, presentatie en verkoop van de mooiste Klatser foto’s, gratis yogalessen en een speciaal programma voor kinderen. Voor meer informatie en inschrijven voor de lessen: Ozlines

 

Nog enkele plekken Surf & yoga op Texel: 25, 26, 27 juni
Wil je een bijzonder weekend in de vrije natuur van Texel beleven, waarin je surfen combineert met de ultieme ontspanning van yoga? Schrijf je dan snel in voor de laatste plekken van deze trip. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met golfsurfen en/of Hatha yoga; door de kleinschaligheid krijgt elke deelnemer persoonlijke aandacht van enthousiaste en gecertificeerde mensen. Je verblijft in een sfeervol en comfortabel hotel aan de rand van het dennenbos, surft tussen de zeehonden, krijgt yogales op strand en in het bos en door het gezonde eten voel jij je weer heerlijk energiek.
Kosten: 325,- euro pp excl. vervoer. Ozlines

 

Ozlines Surf Camp Bretagne: 17 t/m 24 juli
Wil jij je surftechniek verbeteren of binnen een korte tijd de beginselen van het surfen goed onder de knie krijgen? Dan bieden wij je de ideale mogelijkheid om dit te combineren met een mooie surfvakantie tijdens de bijna legendarische surfcamps in Bretagne. Van 17 tot en met 24 juli zitten we weer op een van de meest consistente surfstranden van Frankrijk om daar op een relaxte en professionele manier het surfniveau van de deelneem(st)ers te verbeteren.
425,- euro pp excl. vervoer. Ozlines

 

Share

 


6 surf magazine – Abonnee worden?


 van