01-11-2018 - Kitesurfen, Nieuws

Ozone Alpha

Ozone komt met een compleet nieuwe kite; de Ozone Alpha! Deze one-strut kite leent zich door haar lichte gewicht uitstekend voor het hydrofoilen. De Ozone Alpha biedt genoeg lift om soepel overstag te gaan of jibes te maken op de foil. Volgens de ontwerpers is de Ozone Alpha ook goed te gebruiken in de golven.

Ozone Alpha in de golven en op de twintip

”In de golven is de Alpha perfect voor drift-achtige golfritten. Het zweeft met je mee. De besturing is direct en de kite reageert snel, wat je toelaat om de kite te plaatsen waar je hem nodig hebt. De Alpha is niet zo goed in de golven als de Ozone Reo, maar levert nog altijd prima prestaties in cross-shore tot on-shore condities.” Aldus Ozone.

Op de twintip zul je je volgens Ozone ook niet vervelen met deze één strutter. De kite heeft door zijn design genoeg lift om hoge sprongen te maken en is stabiel genoeg om lekker te cruisen.

Meer info en testresultaten over de nieuwe kite van Ozone vind je binnenkort in ons magazine. Lid worden doe je hier. Meer info op het web vind je hier.

Ozone Alpha kite1

 

 van