21-11-2019 - Kitesurfen, Nieuws

Ozone’s Nieuwe Zephyr V6

The Zephyr is een befaamd dynamisch light wind model, zonder twijfel de eerste light wind kite op de markt die efficiënte performance en handling leverde. 

What’s new;

De zesde versier van de Zephyr heeft wijzigingen in de profielen, waardoor de stabiliteit van de canopy wordt vergroot voor een soepeler gevoel in de lucht. De herziene berekening van de zeilspanning en een verfijnde opzet van de bridle verbeteren het bargevoel en het bereik.

Huge wind range;

Met een ongelofelijk windbereik van 6-20 knopen, geeft de Zephyr je de mogelijkheid om door te varen wanneer de wind toeneemt. Dit unieke kenmerk onderscheidt de Zephyr van zijn concurrenten.

Nimle handling;

De kracht van een 17m kite on-demand samen met de feedback van een 13m, zorgt voor meer plezier bij lichte wind.

Impressive boost;

De Zephyr is perfect voor cruising, springen, air style, honing strapless airs of het leren van handle passes.

Light wind one kite quiver;

De Zephyr V6 is perfect gezelschap voor wanneer de wind licht of onstabiel is. Je kunt dan voor langere tijd genieten van de omstandigheden, ongeacht de stijl die je kiest om te rijden.

Infinity V1;

Combineer de Zephyr V6 met de speciale light wind board, de Ozone Infinity V1, om de perfecte set-up te maken voor een meer exciting en progressive ride die je lichtwind sessies opnieuw definïeert.

 

Bekijk hieronder de video van de Ozone Zephyre V6;

Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk opRidersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram!

 van