18-09-2015 - Mountainbiken, Nieuws

Paddle for Lars veiling

Een tijdje geleden postten wij een bericht over een vriend die hulp nodig had. Na een aantal succesvolle acties is er tot nu toe al een bedrag opgehaald van meer dan 230.000 Euro, helemaal top natuurlijk maar we zijn er nog niet. 

Op zondag 20 september organiseren familie en vrienden van Lars naast een peddel tocht door de grachten van Amsterdam een veiling in Roest te Amsterdam. In deze veiling hebben diverse topsporters veilingitems ter beschikking gesteld, Laurens ten Dam biedt verschillende fiets pakketen aan, voormalig wereldkampioen kitesurfen Kevin Langeree een gesigneerd kiteboard, Bateleon verschillende complete snowboards en nog veel en veel meer vette items. Naast de veiling is er ook muziek van verschillende bandjes zoals BEWILDER, BOMBAY en THE GIANT TIGER HOOCH THE PHANTOM FOUR.

Het evenement wordt gehouden in Amsterdam Roest  (Jacob Bontiusplaats 1, 1018 PL Amsterdam). Er wordt om 9 uur begonnen met een kopje koffie en de registratie, vervolgens zal er worden gesupt door de grachten. Na de peddeltocht zal de veiling van start gaan gevolgd door muziek van verschillende bandjes. Hieronder een greep uit de veilingitems.

Voor meer informatie over het evenement ga je naar deze site.

Bataleon-Men

Vanmoof-both

 van