03-07-2017 - Windsurfen, Nieuws

Paddle out ter nagedachtenis van Jack O’Neill

Op vrijdag 2 juni jl. overleed surfpionier Jack O’Neil. Daarom wil O’Neill hem graag eren, zoals dat in de surfwereld gebruikelijk is, met een paddle out. Op zondag 9 juli zal de paddle out plaatsvinden in Scheveningen Beach Stadion en Surfers Paradise te Knokke (BE) om 20u (aanvang 19u).

Als pionier van ‘s werelds eerste neopreen wetsuit, had Jack met succes een manier gevonden om zijn surf sessies uit te breiden in de ijzingwekkende breaks van Noord-Californië. Hij opende de garagedeuren van zijn eerste surfwinkel niet lang daarna. Hoewel veel dingen zijn veranderd sinds het bescheiden begin, is Jack’s eerste visioen van de productie van functionele en innovatieve board riding producten altijd blijven bestaan om mensen te inspireren en hen in staat te brengen wat ze het liefst doen.

O’Neill wilt iedereen oprecht bedanken voor het medeleven, de steunbetuigingen naar de familie toe, de gedeelde herinneringen, verhalen en foto’s sinds het overlijden van surfpionier Jack O’Neill op vrijdag 2 juni 2017. Iedereen is welkom bij de paddle out om zo het legendarische leven van Jack te eren. Dankzij Jack O’Neill’s uitvinding werd het surfen in de Europese zee ook mogelijk.

Voor meer informatie over de paddle out, kun je terecht op www.eventsoja.com (Scheveningen) en www.surfersparadise.be (Knokke).

 van