04-10-2012 - Surfen, Nieuws

Patagonia breidt Black Hole tassencollectie uit

Dit najaar breidt Patagonia de Black Hole collectie uit. Ook worden er twee compleet nieuwe modellen toegevoegd: de Black Hole Pack en Black Hole Messenger zijn kleinere tassen. De stevige en duurzame Black Hole Duffel is goed ontvangen en nu voegt Patagonia twee nieuwe opties toe aan de Black Hole familie. De ‘Black Hole Pack’ is een stevige rugzak met een ruim vak om al je spullen en laptop mee te nemen en te beschermen. De ‘Black Hole Messenger’ is een duurzame schoudertas speciaal gemaakt voor dagelijks vervoer van je laptop en andere spullen. Beide tassen hebben een speciaal, beschermend vak waar de meeste 17″ laptops inpassen. Met genoeg kleine vakjes om ook de kleinere spullen goed beschermd te houden.

Naast de uitbreiding van de Black Hole collectie wordt de klassieker ‘Black Hole Duffel uitgebracht in twee sprankelende nieuwe kleuren: Rubelite Pink (60L) en Paintbrush Red (45L en 90L).
Alle tassen in de Black Hole lijn hebben waterdichte naden en zijn voorzien van een Deluge® DWR watersafstotend laag dat zelfs na jaren intenstief gebruik al het water buiten houdt.

Check de website van Patagonia voor meer info

 van