Patrol colsjaal – Review

Dit jaar konden wij helaas niet de poedersneeuw opzoeken in het buitenland, maar hebben toch de Patrol colsjaal kunnen testen tijdens de winterse dagen in Nederland. Maar wat vonden wij ervan? Gaat deze nieuwe colsjaal volgend jaar mee naar de bergen?

Waar kijken we naar?

De nieuwe Patrol colsjaal met een vervangbaar filtersysteem, te gebruiken als colsjaal en mondkapje in één.

Waarom is dit tof?

In deze tijd heb je naast deze sjaal ook vaak een mond/neusmasker bij je. Deze doe je op of af naar gelang je een ruimte betreedt of verlaat. De Polar colsjaal combineert deze twee producten in een stijlvolle accessoire voor comfort, veiligheid en gemak.  De colsjaal biedt een betere bescherming (>95%) tegen virussen dan een reguliere sjaal dankzij het ingebouwde en verwisselbare FFP2-gezichtsmasker. Het is bovendien een stuk duurzamer dan wegwerpmaskers: hij kan minstens tweehonderd dagen worden gedragen en tot twintig keer worden gewassen.

Patrol colsjaal - Review

Wat vonden wij ervan?

We houden ons regelmatig bezig met buitenactiviteiten, zoals snowboarden. In de koude periodes dragen wij een colsjaal voor comfort en warmte. In deze tijd heb je naast een sjaal ook vaak een mond/neusmasker bij je, deze twee in één combi zou dus ideaal moeten zijn! De col valt mooi gesloten om de nek heen, en is lang genoeg waardoor het de kou goed tegenhoudt. Het heeft een zacht aanvoelend neusstuk, het voorstuk bij de mond is wat losser waardoor het ademhalen makkelijker wordt en de juiste lucht- en vochtregulatie. Dit laatste vinden wij ook erg belangrijk, het ademen door de colsjaal voelt nu comfortabel, met tegenstelling tot de normale colsjaal die vaak vochtig en klammig wordt aan de binnenkant tijdens een activiteit. Deze colsjaal biedt veiligheid en gemak in één, nu kan alle concentratie gevestigd zijn op het boarden! Voor een schappelijke prijs van €29,90 heb je deze col al in huis en geen wegwerpmaskers meer nodig tijdens je activiteit.

Patrol colsjaal - Review

Voor wie is het?

Voor iedereen die graag bezig is met buitenactiviteiten en vaak de kou moeten trotseren, maar ook veiligheid, gemak en comfort belangrijk vinden.

Prijs € 29,90

Hier verkrijgbaar !


Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. De nieuwe uitgave van Soul is ook los te bestellen via de Soul Webshop of in de betere boekhandels. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

 van