18-07-2017 - Surfen, Nieuws

Perrier, next level bruisend bronwater

We kennen Perrier waarschijnlijk allemaal wel, maar onlangs publiceerden zij een commercial waar wij geen leash aan vast konden knopen… Wat er volgens Perrier allemaal omgaat in hun flesjes bubbelwater is “sexy meiden, leeuwen, bands, serveerders, vuurwerk en veel meer” dus gingen wij op onderzoek uit…

Luchtballonnen?

We beginnen maar gewoon bij het begin, de hete luchtballonnen. Waar wij meteen aan denken moesten zijn de bubbels die Perrier aan het bronwater hebben toegevoegd. Het zorgt niet alleen voor een lekker gevoel op de tong en in de keel, maar ook voor dat extra beetje verfrissing.

Vervolgens zien we een fanfare in een van de luchtballonnen, volgens Perrier een van de eigenschappen om een feestje te maken of te kraken: de muziek. Het bronwater zal in staat zijn om het tempo te bepalen als een fanfare bij een optocht of straatfeest! Ook de ‘clubbers’ geven extra aandacht aan de feestelijke stemming van Perrier.

Sexy meiden?

Daarna zien we serveerders, gevolgd door een groepje cheerleaders. Met de serveerders wil Perrier benadrukken dat het drankje uitermate geschikt is voor op een terrasje tijdens een warme zomerdag! De sexy cheerleaders staan voor de pracht van de natuur, waar Perrier gebruik van maakt om het bronwater te verzamelen.

De tennis scheidsrechter is toegevoegd om lading te geven aan het partnership tussen Perrier en Roland Garros. Een Leeuw die daar snel op volgt herinnert ons aan een vroegere Perrier reclame, gemaakt door Jean-Paul Goude. Afgesloten wordt met vuurwerk, om het gevoel in je mond te illustreren wanneer je Perrier drinkt.

Smaken

Perrier zet zich in ieder geval bijzonder op de markt. Ooit is Perrier begonnen als koolzuurhoudend bronwater, maar in de loop der tijd zijn er eindeloos aan variaties verkocht. Tegenwoordig brengt het merk vooral koolzuurhoudend bronwater met smaak naar de consument. Wij genieten na een dag op het water het meest van de smaak Citroen. Welke smaak is jouw favoriet? Citroen, limoen of aardbei? En drink je het dan rechtstreeks uit de fles of liever als cocktail? En wat zijn dan jouw favoriete combinaties? Laat het ons weten in de comments!


Normaal bieden we je alleen surf-gerelateerd nieuws aan, maar de nieuwsgierigheid werd ons toch te veel. Hopelijk helpen we je met deze info enorm ;-). Voor meer surfnieuws volg je ons op Facebook en Instagram! Maar met een abonnement op 6.surf ben je natuurlijk altijd op de hoogte van de vetste spots en gear!

 van