18-02-2013 - Kitesurfen, Nieuws

Peter Lynn Escape One 4 all

Peter Lynn komt met de nieuwe generatie Escape kite One4All. Het development team heeft de kites verder verbeterd om de performance te optimaliseren. Volgens hen is de Escape One4All all-round kite zonder twijfel een van de meest comfortabele kites op de markt. Comfortabel zonder in te boeten aan performance zodat ook de meest extreme kitesurfer zijn grenzen kan verleggen. De Escape geeft je de ruimte volledig te focussen op lichaamshouding en boardafzet zodat progressie binnen handbereik is. Ook gevorderde riders zullen de toegenomen draaisnelheid en loop-capaciteiten van de Escape zeker waarderen.

Constructie
Iedere maat Escape is individueel ontwikkeld met een eigen aspect ratio, zodat de beste prestaties in elk mogelijk windbereik behaald worden. Door de concave in de leading-edge kan de kite verder in het windvenster De Escape is nog lichter dan zijn voorganger, dit komt doormiddel van dunnere struts en minder dacron in de tips. Door de zorgvuldig gekozen verhoudingen is de kite perfect in balans. Op de kritieke punten is de Escape voorzien van alle benodigde bescherming en versteviging. De Escape is gemaakt van de beste en meest duurzame materialen verkrijgbaar in de markt

Veranderingen
Voor 2013 is de Escape voornamelijk op duurzaamheid, gebruiksgemak en performance verbeterd. De Escape heeft onder andere een kortere toming, minder Dacron in de tips en verstevigde ventielen gekregen.
Voor meer informatie check: peterlynn.com

 

 


 van