01-09-2011 - Snowboarden, Nieuws

Philips en O’Neill introduceren nieuwe koptelefoons

Philips en O’Neill introduceren met trots hun nieuwe modellen koptelefoons, genaamd ‘The Bend’ en ‘The Stretch Scratch’ Innovatieve technologie gecombineerd met de expertise van O’Neill zorgt voor een goed geluid en langdurige duurzaamheid, in welke situatie dan ook.

‘The Bend’ is het nieuwste model in de reeks. Dit model heeft een dynamische bass en een extra stevige constructie. Hierdoor voldoet hij aan alle fysieke eisen van sporters. De hoofdband is gemaakt van hetzelfde materiaal als goggles, voor meer veerkracht.

Door een extra beveiliging in de kabel, schiet alleen de kabel los na een val, in plaats van de koptelefoon. Zodra je bent opgestaan en jezelf hebt afgestoft, klik je simpelweg de kabeltjes weer aan elkaar en ben je direct weer klaar om verder te gaan.

Het gezicht van ‘The Bend’ en de nieuwe ‘Tested on Animals’ campagne is de gerenommeerde professionele snowboarder Sebastien Toutant, beter bekend als Seb Toots.

‘The Stretch Scratch’ is de nieuwste editie in “The Stretch” reeks. Ook dit model is weer voorzien van de flexibele hoofdband die draait en buigt in alle richtingen.

Er is een nieuw effect toegevoegd , waarbij de earpads een speciale kraslaag hebben (The Scratch). Dit effect is na veel gebruik vergelijkbaar met de onderkant van een fanatiek bereden skateboard. Er is geen betere manier om je stoten en krassen die je in de loop der tijd hebt opgelopen te herinneren. Philips en O’Neill hebben professionele surfster Malia Manuel uitgekozen als ambassadeur voor de ‘Stretch Scratch’, en tevens is zij de nieuwste aanwinst in het ‘Tested on Animals’ team.

 van