16-05-2011 - Snowboarden, Nieuws

Picknick at the snowpark III

Op 4 juni 2011 is het weer tijd voor een nieuwe editie van Picknick at the snowpark. Befree vzw organiseert deze snow-contest voor de 3de keer op het voormalig militair domein te Broechem, centraal gelegen in de provincie Antwerpen.

Dit jaar verhuist het hele gebeuren naar een nog grotere loods. Er wordt massaal veel sneeuw aangebracht vanuit Snowbase Terneuzen en het hele park krijgt een make-over. 2 stellingen zorgen voor 4 verschillende in-runs. De hele set-up bestaat uit 2 picknick-tables, stairs met downrail en box, cannonrail, gap-section, wall en een kicker to table/butterbox.

Zowel freestyle-skiërs als snowboarders worden opgedeeld in verschillende categorieën afhankelijk van de opkomst: junior / girl / men / sponsored.

Nieuw dit jaar is de NITRO-best trick. Snowboarders kunnen hier nog eens extra in de prijzen vallen.
Niet zomaar een contest, maar een leuke seizoensafsluiter, waar fun voorp staat!

Wil je erbij zijn en meedoen? Dat kan op deze link.

Deelnemen kost €10, toeschouwers betalen €5.
Deuren zijn open om 15.00 uur, aanvang voorrondes contest 15.30 uur.

Verder staan er bbq’s ter beschikking waar iedereen zijn eigen picknick op mag bereiden, drank is er in overvloed aan democratische prijzen. Tijdens de contest wordt de muziek verzorgd door de redbull-event car, en onze host Anton staat klaar om het volk op te zwemen. Wil je achteraf nog een mooie afsluiter? Slope Tessenderloo organiseert naar jaarlijkse gewoonte weer een after-BK Party waar iedereen meer als welkom is.

Zie je daar!

Video 2009 editie
[vimeo id=”4997655″ w=”630″]

 van