05-12-2017 - Snowboarden, Nieuws

Pirate Movie Production: “As the crow flies”

Het Pirate Movie Production team brengt je hun nieuwste project: “As the crow flies”. In samenwerking met Red Bull Media House is het een uitnodiging om door middel van de film mee de winter in te gaan, samen met Elias Elhardt en Gigi Rüf die Kazu Kokubo en Toni Kerkela meenemen.

Over de film
Ga mee met de internationale pro’s Elias Elhardt, Gigi Rüf, Kazu Kokubo en Toni Kerkela, op hun reis over onze planeet, waarop ze proberen te bepalen welk pad belopen moet worden voor een goed leven. Ze zijn constant op zoek naar de beste sneeuw, de sickste lines en de meest unieke spots. Het is voor jezelf om je eigen weg te vinden, sta voor alles open, en LEEF! Gefilmd in Italië, Japan, Zweden, Alaska en Oostenrijk.

Sebastian Balser van Pirate Movie Production zegt: “Door het plannen van een snowboard film met maar 2 rijders als hoofdpersonen, bevindt je je op glad ijs. De kans dat iemand zich blesseert is altijd aanwezig, maar ook de druk van de lengte van de film. Om een film van 30 minuten te maken met vaak maar 2 rijders, wordt er een hoop druk op de schouders van Elias en Gigi uitgeoefend. Ze zijn namelijk gewend om video parts te maken van 3 tot 5 minuten, wat voor deze film niet genoeg zal zijn. Maar Elias en Gigi zijn 2 van de meest natuurlijk getalenteerde en ervaren snowboarders die ik ken, dus we hadden vertrouwen in ons plan. Snowboarden lijkt voor deze jongens moeiteloos, met style for miles, en een goed oog voor hun terrein, waar de meesten mensen alleen maar van kunnen dromen. Tegelijkertijd zijn de jongens heel erg open minded, wat belangrijk is voor zo’n project. Open staan voor nieuwe ideeën, nieuwe benaderingen en nieuwe locaties, het eindresultaat mag er dan ook wezen!”

World Premiere & Tour
“As the crow flies” vierde haar wereld premiere afgelopen vrijdag (1 december) in Innsbruck, de thuisstad voor de Pirates. Ze zullen 6 andere Europese steden af gaan in de eerste weken van december. Zet 18 december alvast in je agenda, dan zullen de Pirates een gratis online premiere streamen op Red Bull TV.

“As the crow flies“ Premiere tour data:
01.12.2017      Innsbruck, Oostenrijk             Metropol
02.12.2017      Munich, Duitsland                  Sendlinger Tor
04.12.2017      Freiburg, Duitsland                Harmonie Kino
05.12.2017      Stuttgart, Duitsland                Arthaus Filmtheater
06.12.2017      Bern, Zwitserland                  Quinnie Cinemas
07.12.2017      Zurich, Zwitserland                RiffRaff
08.12.2017      Wien, Oostenrijk                    Haydn Kino


Tickets voor de premieres zijn verkrijgbaar bij Blue Tomato Shops.
Voor meer informatie en updates over de tour en de film check de site van Pirate Movie Production.

 van