19-02-2014 - Kitesurfen, Nieuws

PKRA World Tour in Panama

Panama verwelkomt de beste Freestyle kiteboarders die deel zullen nemen aan de 2014 PKRA World Tour. Het eerste evenement uit deze World Tour zal namelijk plaats vinden in Punta Chame, hier zal de strijd om de wereldtitel dus weer losbasten. De locatie, het Nitro City Action Sports Resort, biedt alle voorwaarden voor een succesvol event.

Het deelnemersveld voor deze eerste halte van de PKRA World Cup wordt alsmaar groter nu de registratiedag in volle gang is. Alle kiters zijn erop gebrand om de eerste punten voor de wereldtitel te verzamelen maar eerst zullen zijn wel de kwalificatierondes moeten overleven. Als deze kwalificaties achter de rug zijn zullen de 10 beste Freestylers de strijd aan gaan in het main event. Inmiddels hebben zich 50 riders uit 18 verschillende landen geregistreerd en zij zullen uit gaan maken wie de prijzenpot van $42.000 mee naar huis neemt.

Voor het gehele programma kan je hieronder de indeling van de heats bekijken. Natuurlijk kan je ook op de website van de PKRA terecht voor nog veel meer informatie. Hier zal ook een livestream beschikbaar gesteld worden wanneer de wedstrijd begint.

PKRA

 van