19-04-2011 - Snowboarden, Nieuws

Planet Reef 2011

Zondag 12 juni 2011 is het evenementenschip Ocean Diva voor één dag omgetoverd tot Planet Reef. De zesde editie van dit zomerse spektakel heeft als thema: Coastal Cruiser. Via een bijzondere route door de wateren van Amsterdam geeft Planet Reef het startsein voor een vrolijke en zwoele zomer. Met ook dit jaar de Miss Reef verkiezing, veel creativiteit, live muziek én natuurlijk extreme stunts. En wat past daar beter bij dan een fris biertje van de nieuwe hoofdsponsor Sol. Andere sponsors van dit evenement zijn: 6|Surf en GoFast!

Planet Reef gaat dit jaar een stapje verder. Wakeboarders vertellen ons over de nieuwste trucs van 2011 en Go Fast verrast ons met hun spectaculaire airshow, extremer dan vorig jaar. Het bovendek wordt omgetoverd tot één grote ‘creatieve art’-verzameling, waar de bezoeker actief bij betrokken wordt. De muzikale invulling komt van de surfband ‘Splendid’. Met hun rocksteady sunshine beats warmen zij het publiek op voor de zomer. DJ ‘Jacob de Juwelier’ zorgt vervolgens voor meer beats maar er is één moment op de avond waarbij het even stil moet zijn, want: wie heeft de mooiste billen?

Het hoogtepunt van de avond is en blijft natuurlijk de Miss Reef verkiezing. De verkiezing wordt begeleid door een professioneel modellenbureau en is onderdeel van een wereldwijde zoektocht naar het meisje met die unieke Reef uitstraling. De winnares van deze Nederlandse finale krijgt een Brazilian Wax VIP-treatment van Delete, de nieuwste Samsung ‘Galaxy Ace’ telefoon én een verzorgde reis voor twee naar een tropisch bestemming. Bovendien maakt de winnares dit jaar kans om door te gaan voor de Miss Reef World verkiezing 2011 in Hawaï.

Planet Reef 2011 belooft voor 1500 man het begin van een mooie zomer te worden. De boot vertrekt om 18.00 uur, nabij de Passenger Terminal Amsterdam. Kaarten zijn te verkrijgen bij verschillende Reef verkooppunten of online te bestellen via: www.planetreef.nl. Planet Reef is ook te volgen op Facebook: www.facebook.com/planetreefholland

 van