27-09-2017 - Surfen, Nieuws

Planet Reef – It’s a WRAP

Na 5 jaar afwezigheid heeft Reef nog één keer uitgepakt met Planet Reef – The Final Edition. En wat voor een editie! Alle ingrediënten die je van Reef kan verwachten zaten erin. Bij binnenkomst werden de Reefers getrakteerd op een koude Corona en een Hawaï slinger om de zomer waardig af te sluiten met een goede Reef party.

Het bovendek werd opgewarmd met de muziek van DJ Hush en ook kite legende en Nederlandse trots Ruben Lenten pakte de Wheels of Steels voor de betere zomertunes. MC Lorenzo was weer als vanouds aanwezig om alles aan elkaar te praten en vierde tevens zijn verjaardag. Oud kampioen Michael Timmer trapte af met een wakeboard show op het water. Met zijn krachtige stijl liet hij verschillende top moves zien.

Topgolfer Rody Haije liet zien hoe je een golfbal moet slaan. Met oplosbare golfballen gevuld met vissenvoer werd met gemak de overkant gehaald en iedereen die hem nadeed kon de golfslipper – Mulligan II van Reef winnen.

Airshow mannen Bastiaan de Vroome en Patrick Kapel lieten het bovendek schudden door op ongekende hoogte een vrije val te maken. Vlak boven de OCEANDIVA trok Patrick zijn chute open en landen netjes op het bovendek. Ook Bastiaan wist met precisie te landen.

Vervolgens werd het sfeertje nog verder opgebouwd met Splendid, gevolgd door de Kraaien die de boel letterlijk afbraken met hun live shows. Het feest ging door tot in de vroege uurtjes met DJ L-Dopa, DJ Friss, DJ Roy en DJ Braser Kinetik.

All good things come to an end … de laatste editie van Planet Reef!

Special thanks to Tim Agter – Sunrise Productions, Remon Griffioen – Reef, Sander Lieuwma & Peter van der Honing – Docwerk, Rick Agter – WMTD, Jesse Goedel – WeDigital, Mandy Berding & Rik Janssen – OCEANDIVA, Pieter van Houten – Corona, Tobias van Tellingen – Surfweer, Job Bon – Probs, en Chris Pedis.

Reef will be back, another time, another place, another way … so stay tuned!

 van