25-10-2022 - Skiën, Nieuws

POC en Marco Odermatt onthullen toekomstig partnerschap met signature series skibril

Vooruitlopend op de start van het nieuwe World Cup seizoen in Sölden, Oostenrijk, kondigen POC en Marco Odermatt met trots hun verdere samenwerking aan met een nieuwe lange termijn overeenkomst. De nieuwe vierjarige samenwerking wordt gevierd met een exclusief door Marco en POC ontworpen signature series skibril, die voor het eerst in Sölden zal worden gebruikt.

POC werkt al vele jaren nauw samen met Marco en ondersteunt sinds 2018 zijn enorme natuurtalent met een groot aantal zeer geavanceerde racehelmen en brillen. Over de voortgezette samenwerking zegt Marco“POC staat in de voorhoede van veiligheid en prestatie-innovatie. Om met honderd procent inzet en focus snel te kunnen skiën, moet ik absoluut vertrouwen hebben in mijn zicht en veiligheid. Ik weet dat ik op mijn helmen en brillen kan rekenen en dat ik nog vier jaar met POC samenwerk is daar een bewijs van en ik ben erg enthousiast over onze toekomstige samenwerking.”

Amber Stackhouse, global sports marketing lead for snow sports bij POC, voegde daaraan toe: “Marco’s resultaten spreken voor zich. Maar net zo indrukwekkend is de manier waarop hij het skiën benadert; zijn focus, zijn techniek, zijn energie en zijn enthousiasme, die een zo duidelijke impact hebben op iedereen om hem heen. Zijn benadering van het skiën is er een die wij zeer respecteren en die ons samen in staat stelt om onze ideeën nog verder te ontwikkelen.”

Om de nieuwe samenwerking te markeren hebben Marco en POC een Zonula-bril in beperkte oplage ontworpen die onmiddellijk online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar zal zijn.

Introductie van de Zonula Clarity Comp Marco Odermatt Ed. Marco zei – “Ik ben bijzonder enthousiast over mijn eerste signature skibril met POC. Ik race met de Zonula skibril omdat hij ongelooflijke prestaties en gezichtsveld biedt. Uniek is dat de band is ontworpen met een leeuw die voor mij een inspiratie was sinds ik een klein kind was op de piste. Samen met POC hebben we gewerkt aan een nieuwe kleur en het ontwerp gecentreerd rond de leeuw, die voor mij het symbool is van kracht en behendigheid. Ik ben enthousiast om dit seizoen in mijn eigen ontwerp te racen, het is inspirerend voor mij en ik hoop dat het anderen zal inspireren.”

Kijk voor meer informatie op de website van POC.


Voor meer snowboard en ski nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van