22-10-2020 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

POC onthult Jeremy Jones en POW collectie

Op basis van de fundamenten die in een tien jaar durend partnerschap zijn gelegd, brengt POC een Jeremy Jones en Protect Our Winters (POW) samenwerkingscollectie uit die positieve actie voor milieuverandering ondersteunt door 10% van alle opbrengsten rechtstreeks aan POW’s werk bij te dragen.

Meer dan tien jaar na de oprichting van Protect Our Winters is Jeremy Jones, de tienvoudige Big Mountain Rider of the Year, zich meer dan ooit bewust van onze behoefte aan belangenbehartiging en onze collectieve verantwoordelijkheid om onze stem te laten horen, of het nu gaat om het uitbrengen van een stem bij verkiezingen of om het doorvoeren van veranderingen in onze levensstijl.

Jeremy Jones, Snowboarder en Protect Our Winters oprichter, zei: ‘Het zien van de effecten van de klimaatverandering op de bergen en gemeenschappen is hartverscheurend. We kunnen allemaal de verandering zien die plaatsvindt, maar door samen te komen kunnen we een kracht voor verandering zijn, of dat nu stemmen is bij de volgende verkiezingen of bijdragen aan het werk van POW. POC en ik werken al meer dan tien jaar nauw samen, en met POW ben ik blij dat we nog meer manieren bieden om ons in te zetten en te ondersteunen. De nieuwe Fornix en Fovea POW JJ editie is gecreëerd om te inspireren en een onwrikbare steun te betuigen aan het verbeteren van ons milieu door direct bij te dragen aan het werk van POW om positieve veranderingen in gang te zetten.

In zijn commentaar op de samenwerking zei Jonas Sjogren, CEO, POC: ‘Bescherming is net zo natuurlijk als de aarde zelf. Een menselijke reactie, die zo eenvoudig kan zijn als het vasthouden van de hand van een kind of zo gecompliceerd als het uitvinden van nieuwe materialen en technologie. Veiligheid en bescherming zijn diep geworteld in onze missie en we weten meer dan ooit dat onze planeet onze bescherming nodig heeft. Het heeft behouden en beschermd wat we al duizenden jaren liefhebben en het beschermen ervan is een uitdaging die we allemaal samen, hand in hand, moeten aangaan”.

POC, een toonaangevende fabrikant van helmen, brillen, kogelvrije vesten en kleding, is bekroond met meer dan 60 internationale veiligheids-, ontwerp- en innovatieprijzen. POC is in 2005 in Zweden opgericht en heeft als missie ‘het beschermen van levens en het verminderen van de gevolgen van ongelukken voor sporters en iedereen die geïnspireerd is om één te zijn’.

Torrey Udall, directeur ontwikkeling en bedrijfsvoering, POW – ‘We hebben allemaal een rol te spelen. Een nieuwe toekomst is mogelijk en met de visionairs zoals POC en Jeremy Jones kunnen we voorop lopen in deze verlichting, waarbij positieve acties wijzen op een optimistische, duurzame toekomst die we voor iedereen kunnen creëren. Samen kunnen we de wereld uitdagen en een nieuwe maken.

Meer info hier.

 van