28-07-2017 - Mountainbiken, Nieuws

POC uitgeroepen tot ‘Brand of the Year 2017’

POC -een van de bekendste helmen, brillen, bescherming en accessoire fabrikanten ter wereld- is uitgeroepen tot ‘Brand of the year 2017’. Deze prijs wordt uitgereikt door het Duitse Design Council en focust zich op bedrijven en partners in de fietswereld. De winnaars worden geselecteerd door een onafhankelijke jury, die let op qualiteit en design van de producten.

Jonas Sjörgen, CEO van POC, zegt: “Iedereen bij POC is enorm geënthousiasmeerd doordat we zijn uitgeroepen tot ‘Brand of the year’. Het brengt erkenning voor ons harde werk en producten. De fietsmarkt is enorm innovatief en dat wij nu zijn uitgeroepen door een onafhankelijke jury, is enorm inspirerend en motiverend. Vanaf de eerste dag hebben wij onze visie en missie duidelijk voor ogen, we willen fietsers graag veilig door het verkeer leiden en daarnaast voorzien van mooie producten van hoge kwaliteit.

POC is opgericht in 2005, te Zweden. De missie luidt sindsdien: ‘to do the best we can to possibly save lives and to reduce the consequences of accidents for gravity sports athletes and cyclists’. De jury heeft POC naast de prijs van ‘Brand of the year’ ook de ‘category-winner-award’ gegeven voor de laatste mountainbike/trail helm, de Tectal Race, die het merk uitbracht.

Volgens dhr. Sjörgen gaat de eer daarvoor naar het enorm getalenteerde team. “We hebben altijd onze missie als uitgangspunt genomen. Daarnaast is de ontwikkeling van producten altijd goed onderzocht, getest en verfijnd. We proberen nooit steken te laten vallen en deze prijzen brengen dan ook erkenning voor iedereen die bij POC werkt”.


Met een abonnement op Up/Down mis je nooit meer een uitgave en krijg je de mooiste routes bij jou op de mat! Volg ons ook op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en de mooiste plaatjes!

UP/DOWN blog: hét blog voor en door mountainbikers

Naast het mountainbike magazine UP/DOWN, geniet je online van het UPDOWN mountainbike blog. Dit blog wordt beheerd door de makers van UP/DOWN, die net als jij maar wat graag op de mountainbike stappen. Een magazine en blog voor en door mountainbikers dus! Hier vind je alles over mountainbiken: zoals informatieve artikelen en nieuws tot inspirerende verhalen, tips & tricks, foto’s en video’s. Ontdek het zelf op ons blog!

Mountainbikenieuws

Voor het laatste nieuws op het gebied van mountainbiken, check je onze nieuwspagina, hier verzamelen we al onze blogs over aankomende mountainbike gadgets, mountainbike events, mountainbike producten, mountainbike magazines, tips en tricks, trainings schema’s voor mountainbikers en ook advies over fietsvoeding en duurtesten en nog veel meer. Alles wat nieuw is op het gebied van mountainbiken lees je hier als eerste. Zo ook een aankondiging van het nieuwste mountainbike magazine van UP/DOWN.

Tips & Tricks voor het mountainbike

Vraag jij je wel eens af wat je kan doen tegen de hongerklop? Wat voor voeding en training je nodig hebt om beter te kunnen presteren op de mountainbike? Of wat koffie en bier kan doen aan je conditie en herstel? Wil je fitter worden op de fiets of heb je bepaalde of een veel voorkomende fietsblessures? Of wil je gewoon simpelweg je techniek verbeteren? En waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een nieuwe mountainbike of andere accessoires voor op de mountainbike? Het antwoord op deze, en nog veel meer, vragen, vind je in de categorie tips & tricks op ons blog!

Leesvoer voor iedere mountainbiker

Zit je even niet op de mountainbike, dan hebben wij wat lekker leesvoer voor je. In deze categorie van ons blog vind je interessante achtergrondverhalen over uiteenlopende thema’s. Van recente onderzoeken op het gebied van mountainbiken tot de zithouding op en het afstellen van jou fiets. En van de mooiste trails op je fatbike of op je enduro bak, of het diepgaande artikelen over je mountainbike held of je favoriete mountainbike parcours. Ook de mooiste reisverhalen over mountainbiken in de Alpen of de Ardennen komen aan bod.

UPDOWN online

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de nieuwste editie van UP/DOWN? Op ons blog lees je het altijd meteen als er een nieuwe editie van ons magazine uit is. Je vindt hier een preview van een aantal artikelen en krijgt zelfs al een sneak peek in het nieuwe magazine. Bovendien geven we een overzicht van de gehele inhoud van het magazine. Zo weet je pricies wat je in de nieuwste editie van UP/DOWN mountainbike magazine kunt verwachten. Ben je (nog) geen abonnee van UP/DOWN? Dan kun je de (digitale of geprintte) uitgave direct via de webshop bestellen. Of word abonnee, zodat je UP/DOWN altijd als eerst op de mat ontvangt!

 van