28-07-2017 - Mountainbiken, Nieuws

POC uitgeroepen tot ‘Brand of the Year 2017’

POC -een van de bekendste helmen, brillen, bescherming en accessoire fabrikanten ter wereld- is uitgeroepen tot ‘Brand of the year 2017’. Deze prijs wordt uitgereikt door het Duitse Design Council en focust zich op bedrijven en partners in de fietswereld. De winnaars worden geselecteerd door een onafhankelijke jury, die let op qualiteit en design van de producten.

Jonas Sjörgen, CEO van POC, zegt: “Iedereen bij POC is enorm geënthousiasmeerd doordat we zijn uitgeroepen tot ‘Brand of the year’. Het brengt erkenning voor ons harde werk en producten. De fietsmarkt is enorm innovatief en dat wij nu zijn uitgeroepen door een onafhankelijke jury, is enorm inspirerend en motiverend. Vanaf de eerste dag hebben wij onze visie en missie duidelijk voor ogen, we willen fietsers graag veilig door het verkeer leiden en daarnaast voorzien van mooie producten van hoge kwaliteit.

POC is opgericht in 2005, te Zweden. De missie luidt sindsdien: ‘to do the best we can to possibly save lives and to reduce the consequences of accidents for gravity sports athletes and cyclists’. De jury heeft POC naast de prijs van ‘Brand of the year’ ook de ‘category-winner-award’ gegeven voor de laatste mountainbike/trail helm, de Tectal Race, die het merk uitbracht.

Volgens dhr. Sjörgen gaat de eer daarvoor naar het enorm getalenteerde team. “We hebben altijd onze missie als uitgangspunt genomen. Daarnaast is de ontwikkeling van producten altijd goed onderzocht, getest en verfijnd. We proberen nooit steken te laten vallen en deze prijzen brengen dan ook erkenning voor iedereen die bij POC werkt”.


Met een abonnement op Up/Down mis je nooit meer een uitgave en krijg je de mooiste routes bij jou op de mat! Volg ons ook op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en de mooiste plaatjes!

 van