16-08-2023 - Mountainbiken, Nieuws

POC Winactie: Maak kans op een POC Helm & Fietsbril

Aangezien POC zowel brillen als helmen maakt, kun je ervan uitgaan dat deze optimaal op elkaar aansluiten. En dat is wel zo prettig, op deze manier zijn zowel je ogen als hoofd optimaal beschermd zonder dat er irriterende druk- of contactpunten ontstaan. En als bonus ziet het geheel er uiteraard superstrak uit.

Wij mogen van POC een set weggeven, bestaande uit een puike trailhelm en bijpassende bril! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons laten weten welke combinatie van helm en bril jou het beste zou staan, wij trekken vervolgens een winnaar die de desbetreffende set thuisgestuurd krijgt!

Winactie

Laat ons dus weten met welke fietsbril en trailhelm jij zou willen rijden! Check de combinaties op de website van POC, en laat ons weten welke set van POC jij zou willen winnen, om kans te maken op deze seamless fit!

Stuur een mailtje naar info@soulonline.nl of reageer via de Instagram van Up/Down. En laat ons weten met welke POC set jij zou willen rijden.

Meer informatie?

Bekijk de verschillende Seamless Fit combinaties op de website van POC. Voor meer informatie over het merk of de specifieke MTB producten kun je uiteraard ook terecht op de website van het merk.

 van