24-11-2022 - Skiën, Nieuws

POC wintercollectie

Wintercollectie POC

POC’s nieuwe wintercollectie – De nieuwe wintercollectie van POC wordt geleid door de opvallende en unieke Levator Mips, een gloednieuwe vizierhelm die een alternatief perspectief introduceert voor optica en helmtechnologie. De nieuwe wintercollectie brengt voor het eerst een aantal innovatieve producten naar de sneeuw, waaronder de Nexal, een gloednieuwe skibril met een cilindrische lens en een uniek montuurontwerp, nieuwe lichaamsbescherming, meekleurende lenzen en milieubewuste updates. Naast een schat aan nieuwigheden zijn er tal van nieuwigheden zoals de toevoeging van Mips aan de bekroonde racehelmen van POC, die een aanvulling vormen op nieuwe seizoenskleuren en -stijlen. In dit artikel lichten we een paar producten voor je uit!

Levator Mips

Het unieke en opvallende kenmerk van de Levator Mips is de verwisselbare Clarity-lens. Een op maat gemaakte lens, ontwikkeld samen met optische specialisten Carl Zeiss speciaal voor de Levator Mips. De lens, samen met een verhoogd EVA-paneel rond de zijkant van de helm, biedt verbeterde bescherming en creëert het bekende silhouet van een goggle, maar is allesbehalve standaard. Een zachte EVA-zone aan de achterkant van de helm biedt verbeterde bescherming en voegt tegelijkertijd comfort en functionaliteit toe. Binnenin de helm zorgt de Alcantara-vulling voor meer comfort en zintuiglijke ervaring, terwijl de volledig instelbare ventilatie zorgt voor gepersonaliseerde koeling, ongeacht het weer. Aanvullende details zijn Mips Evolve, een RECCO®-reflector, een EPP-, EPS- en EVA-voering, ABS-schaal, een nauwkeurig 360° Fit-systeem en een Fidlock-gesp, evenals de eenvoudig afneembare oorkussens.

The Nexal

De Levator Mips geeft de mening van POC weer over wat mogelijk is met Visor-helmen. Een ander hoogtepunt voor de nieuwe wintercollectie van POC is de Nexal. Op het eerste gezicht lijkt het de perfecte aanvulling op de geavanceerde goggle-familie van POC. Kijk nog beter en je zult een gloednieuwe cilindrische lens vinden met POC Clarity-lenstechnologie en tal van unieke details. Het meest opvallende is het nieuwe outrigger-ontwerp, geïnspireerd op POC’s bekroonde Zonula-bril om een ​​precieze pasvorm te creëren en een gebruiker een breder gezichtsveld te bieden. Verder is het frame voorzien van unieke jukbeenderen die de gebruiker meer comfort en bescherming biedt. De Nexal is verkrijgbaar in Comp-versies, die wedstrijdspecifieke lenzen hebben, en beschikt ook over instelbare ventilatie, waardoor een beter beheer van de luchtstroom bij hoge en lage snelheden mogelijk is. Uiteraard is de lens ook eenvoudig te vervangen, zodat gebruikers probleemloos van lens kunnen wisselen en het beste zicht hebben, ongeacht het weer.

Wintercollectie POC

Benieuwd naar de gehele nieuwe wintercollectie van POC? Check deze link!


Voor meer snowboard en ski nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van