03-11-2014 - Snowboarden, Nieuws

Poederbaas Freeride Festival 2015

Na het succes van afgelopen jaar organiseert Poederbaas van 11 tot 15 maart 2015 opnieuw de Poederbaas Freeride Competition. In het Oostenrijkse Goldeck komen skiërs en snowboarders bij elkaar om sfeer te proeven, getraind te worden in verantwoorde off piste afdalingen en te strijden om de titel ‘Poederbaas 2015’.

Onder de nieuwe naam ‘Poederbaas Freeride Festival 2015’ kunnen dit jaar niet alleen deelnemers, maar ook friends genieten van een compleet programma met o.a. clinics, een testcenter en leuke activiteiten voor ervaren en minder ervaren freeriders.

Het Poederbaas Freeride Festival is gericht op beginnende en ervaren off piste snowboarders. Het freeride festival zal net als vorig jaar plaatsvinden in het skigebied van Goldeck in Oostenrijk.

Programma

Op donderdag wordt de Poederbaas Day of Shooting gehouden. Dit is een professionele off piste fotoschoot waarvan de beste snowboard foto in Taste Snowboard Magazine komt! Op vrijdag en zaterdag zijn de wedstrijden. Zondag wordt als reservedag gebruik voor als de weersomstandigheden niet gunstig zijn geweest op de wedstrijddagen. Bovenop de berg is een promo dorp waar bezoekers materialen kunnen testen en voor de beginnende freeriders is er een mogelijkheid tot deelname aan clinics.

Inschrijven

Voor meer informatie over het Poederbaas Freeride Festival 2015 kan je terecht op de website. Voor deelname aan de Poederbaas Freeride Competition zijn slechts 80 plaatsen beschikbaar, hiervoor geldt vol=vol. De inschrijvingen zijn al geopend!

Check hier ook alvast even de recap van vorig jaar.

[vimeo id=”90508880″]

 

 van