Polisport introduceert universeel vizier voor helmen

Bij Polisport zijn we ons ervan bewust hoe de Covid-19 pandemie ons dagelijks leven op verschillende manieren beïnvloedt en ons elke dag weer uit onze comfortzone duwt. Het is ook bekend dat, meer dan ooit, fysieke activiteit een zeer belangrijke rol speelt voor het behoud van onze geestelijke en lichamelijke gezondheid.
 
Met dat in het achterhoofd, en omdat innovatie en aanpassing onze belangrijkste doelen zijn tijdens deze pandemie, creërden wij een universeel vizier voor helmen, ontworpen om jou te beschermen terwijl je fietst.

Of je nu in een groep bent, of alleen, op het platteland, of in de stad, dit vizier maakt jouw fietstocht veiliger voor jou én voor wie je onderweg tegenkomt.
https://www.youtube.com/watch?v=rKmCgm5MJCE&feature=youtu.be

Het universele vizier voor helmen is ontworpen om het gezicht en de ogen van de drager te beschermen tegen spatten en druppels als gevolg van bijvoorbeeld hoesten, hijgen of schreeuwen.

N.B. het universele vizier is geen medisch hulpmiddel en geen vervanging van een mondkapje dat verplicht is voor publiek gebruik. Volg altijd de maatregelen van de lokale overheid.

Het lichtgewicht PVC vizier is eenvoudig te plaatsen op een groot aantal helmen met behulp van de meegeleverde trekbandjes. Doordat de trekbandjes herbruikbaar zijn, kun je het vizier zo vaak als je wilt monteren en verwijderen.
 
Dit universele vizier voor gezichtsbescherming wordt veilig geacht voor het beoogde gebruik, volgens de vereisten van de (EU) 2016/425 standaard. Het vizier is vervaardigd om maximale gebruikerstevredenheid en comfort te garanderen. Dankzij de volledige transparantie wordt het zicht niet belemmert.

Polisport universeel vizier voor helmen
Keeping you safe
 van