18-07-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Polisport Light R helmen

De nieuwe Polisport Light R helmen, voorheen beter bekend als topmodel uit de Light Road collectie, is een van de meest ventilerende helmen uit het assortiment van dit Portugese merk. Deze Light R helmen combineren een lichtgewicht en duurzame constructie om jouw hoofd koel te kunnen houden tijdens je meest intensieve ritten.

Polisport Light R biedt ook een uitgekiend DIAL-retentiesysteem dat de mogelijkheid biedt om de helmen van Polisport nog beter om het hoofd te laten passen. Een comfortabele en eenvoudige riemverdeler die eenvoudig op iedere positie kan worden vergrendeld voor een perfecte afstelling. Het volledig geventileerde en aërodynamische ontwerp leidt de lucht door de ventilatieopeningen om de luchtcirculatie en aerodynamische prestaties te verbeteren.Op deze wijze vergeet je bijna dat je een helm op je hoofd hebt, maar ben je dus wel goed beschermd. Aan de binnenkant van de helm vinden we kleine voorgevormde pads die slim zijn geplaatst om het comfort te verhogen en het transpiratie te beperken. Padding verbetert ook de verstelbaarheid van alle bandjesen zorgt voor een slank uiterlijk zonder losse riemen. De helm wordt trouwens geleverd met een extra kussenset.

Zoals je in onderstaand artikel ziet hebben wij deze Polisport Light R helmen ook terug laten komen in de jaarlijkse modeshoot van Wielrenblad #2 2018, hier ontbraken helaas wel de prijzen van Polisport producten. Bij deze laten we jullie graag alsnog zien dat het wel goed zit met de prijs-kwaliteit verhouding van Polisport, want de helmen zijn al verkrijgbaar vanaf €49,95! Voor nig meer informatie kun je trouwens terecht op de website van het Portugese merk.

 

 van